Destiny 2 PC, PS4 ve Xbox One için Faction Rally’nin Yanında Güncelleniyor

Destiny 2 PC, PS4 ve Xbox One için Faction Rally’nin Yanında Güncelleniyor

Destiny 2

Destiny 2

En yeni bakım günlüğünü takiben, PC, PS4 ve Xbox One’daki Destiny 2 için yeni bir güncelleme mevcut. Ayrıca Faction Rally etkinliği etkin. Bazı oyuncular için önemli bir dokunuş yapmasına rağmen, beklendiği gibi, düzeltme eki herhangi bir büyük değişik yapmıyor.

Yama notları sadece bir cümleden oluşuyor: “Curse of Osiris’e sahip olmayan oyuncular şimdi Faction Rallies ve Iron Banner’da Sezon 2 ödüllerini kazanma şansına sahipler.” Bu beklenen bir düzeltmeydi, ama yine de, ilk DLC yayımı olmayan Curse of Osiris için iyi bir haber diyebiliriz.

Bungie’nin sezonluk içerik planları aslında çok farklıydı ve oyuncuların erişme devam etmek için DLC’yi satın almaları gerekecekti. Bu, Curse of Osiris’in yayınlanmasından sonra Aralık ayında DLC dışında kalan oyuncuların aniden oyunun daha az erişimine sahip olduklarını fark ettiklerinde öfkelenmelere neden oldu. Aylık Faction Rally etkinliğini, Bungie iptal etmek zorunda kaldı. Bununla birlikte, Dawning, tüm oyuncuların katılmasına izin verilir şekilde planlandığı gibi devam etti.

Bu iptaller sonucunda, Curse of Osiris’in yayınlanması ile başlayan 2. Sezon başlangıcından bu yana Faction Rally veya Iron Banner etkinliği görmedik. İlk kez Sezon 2 Faction Rally devam ediyor ve oyuncuların kazanmaları için yeni araçlar getiriyor. Sezon 2’nin ilk Iron Banner’ı ise bu ayın ilerleyen zamanlarında 30 Ocak’ta başlayacak.

Destiny 2’nin geleceğinde, Modlar için yeniden düzenleme ve Masterwork zırhının eklenmesi de dahil olmak üzere birçok başka değişikliğe gidlicek. Bungie ayrıca Eververse oyun içi paralar ve Bright Engram’ların çalışma biçimini değiştirmeyi de planlıyor ve çeşitli yaşam kalitesi geliştirmeleri için planlar yapıyor.

Kaynak: 1