Destiny 2 Warmind DLC Güncellemesi Çıktı

Destiny 2 Warmind DLC Güncellemesi Çıktı

Destiny 2 Warmind DLC

Destiny 2 Warmind DLC

Destiny 2 için ikinci büyük DLC genişlemesi artık mevcut. Bungie, 1.2.0 ve 1.2.0.1 düzeltme ile birlikte Warmind’i piyasaya sürdü, PS4, Xbox One ve PC’de oyuna yeni içerikler getirdi. Hem de DLC’ye sahip olanlar ve olmayanlar için.

Warmind, Mars’ta yeni bir mücadele başlattı. Oyuncular, daha önce Destiny‘in hikayesine karışmış bir Warmind olan Rasputin’in doğduğu yeri keşfederken Hive ile uğraşmak zorunda kaldı. Altın Çağ’dan itibaren hala yörüngede olan uydular, Mars‘a çarparak buzulların erimesine neden oluyor ve Rasputin’in çekirdeği ve Donmuş düşmanları ortaya çıkıyor. Crucible haritaları, Raid Lair ve Escalation Protocol olarak adlandırılan yeni bir horde mode tarzı etkinlik elde etmek için çeşitli egzotik silahlar ve zırhlar dahil olmak üzere yeni bir donanım ekipmanı var.

PS4’te oynayanlar, geçmişte olduğu gibi, bir süreliğine Xbox One ve PC oyuncularından daha fazla içerik alacaklar. Warmind, PS4’te her sınıf için ek bir Strike ve zırh ile geliyor. Bunlar sonunda diğer platformlara gelecek, ama gelmesi 2018 yılının sonunu bulacak.

1.2.0 Güncellemesi ayrıca, Destiny 2’de Season 3’ün başlangıcını da işaretler. Bu program size, egzotik Masterworks ve Crucible sıralamasını sunar. Bu sayede, PvP çok oyunculu modda, size yeni prodüksiyon araçları ve ödüller kazanma yolları sunar. Bungie’nin web sitesinde tam yama notlarında değişen her şeyi görebilirsiniz. Güncellemeyi, küçük bir düzeltme eki 1.2.0.1 takip eder.