Detroit: Become Human Ne Zaman Çıkacak? PS4

Detroit: Become Human Ne Zaman Çıkacak? PS4

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human

Sony‘nin oyun için çıkış tarihi belirttiği ilk seferdir; şirket daha önce “bahar 2018” i belirtmişti ve bundan önce David Cage sadece “2018” demişti. Bazı insanlar, bir PlayStation platformunun 2017 sürümlerinin bir parçası olarak listeledikten sonra oyunu başlatacağına inanıyorlardı. Bununla birlikte, Sony’nin Worldwide Studios’un başkanı Shuhei Yoshida, daha sonra listelemenin bir hata olduğunu belirtti.

Detroit, gelişimi boyunca tartışmalara yabancı değil. Oyun, terörizm ve ev içi istismar gibi gerçek dünya sorunlarına değiniyor. Geliştiricisi Quantic Dream, geçenlerde zayıf bir stüdyo kültürünün iddialarını ve tacizlerini reddetti.

Oyunun kendisi, androidlerin yeni keşfedilen anlayışıyla teröre giren bir grup hikayesini anlatıyor. Üç ayrı karakteri kontrol ediyorsunuz ve Quantic Dream’in önceki oyunlarıyla benzer şekilde, yol boyunca kararlar vererek yolculuklarında onları yönlendirebilirsiniz.

Sony, PlayStation 4 için Detroit: Become Human‘ın tarihini açıkladı. Heavy Rain ve Beyond: Two Souls stüdyosu Quantic Dream tarafından geliştirilen anlatım oyunu, bu yıl 25 Mayıs’ta dünya çapında piyasaya çıkacak.

Platformlar: PlayStation 4
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2018