Diğer Yeni Overwatch Yıldönümü Skini Açıklandı

Diğer Yeni Overwatch Yıldönümü Skini Açıklandı

Overwatch Tracer

Overwatch Tracer

Overwatch önümüzdeki hafta ikinci yıldönümünü kutluyor ve bu arada Blizzard yıldönümü yağma kutularına gelen yeni kozmetik eşyaların bazılarını açığa çıkarıyor. Stüdyo, zaten Soldier 76‘ya alçakgönüllü bir bakış gösterdi ve şimdi Tracer‘in sırası. Overwatch’ın de facto yüzü, yeni bir eşofman ve daha belirgin bir şekilde farklı bir saç modeli ile “Lightning Tracer” skinini ele geçiriyor.

Etkinlik gelecek hafta başladığı zaman sekiz Legendary skin ve üç Epic skin içeren 50 yeni kozmetik ürünü tanıtacak. Yıldönümü yağma kutuları, yıllar boyunca kaçırmış olabileceğiniz tüm sezonluk kozmetik ürünlerini de geri getirecektir. 22 Mayıs – 11 Haziran tarihleri arasında bir Legendary eşyayı garantileyen ücretsiz bir ganimet kutusu kazanacaksınız ve 50 kutuluk paket de bir Bonus Legendary yağma kutusunu içerecek.

Blizzard yıldönümü kutlamaları sırasında oyun içi etkinliklerde de rol alacak. Petra haritası Deathmatch rotasyonuna eklenecek ve Deathmatch kendi yeni Competitive modunu alacak. Ayrıca sezonluk ürünler gibi, eski Arcade kavgaları da günlük dönüşümlü olarak kullanıma sunulacak.

Overwatch’ın Legendary sürümü 22 Mayıs’ta başlayacak ve 15 skini kapsayacak. Ayrıca 25-28 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz hafta sonu olacak.