Disney Marvel Heroes Oyununu Kapatma Kararı Aldı

Disney Marvel Heroes Oyununu Kapatma Kararı Aldı

Disney Marvel Heroes

Disney Marvel Heroes

Ücretsiz oynanan, Diablo-esque aksiyon oyunu Marvel Heroes kapanıyor. Marvel, bugün Gazillion Entertainment’ın geliştiricisi ile iş anlaşmasını sona erdiren haberini açıkladı.

Yukarıda belirtildiği gibi, Marvel Heroes, Diablo kalıbında bir aksiyon-RPG’dir, ama ücretsiz oynanabilecek bir iş modeli. Çok çeşitli Marvel karakterlerine sahiptir; oyuncular Avengers‘den Galaxy’nin Koruyucularına, İnsanlara kadar herkesi içinde barındırır. Marvel, oyunun kapanışını nasıl yürüttüğü ile ilgili Twitter üzerinde açıklamada bulundu.

Marvel Heroes

Marvel Heroes

Marvel Heroes’un resmi Twitter hesabı, geliştirme ekibinin kapatılmasıyla ilgili bir mesaj paylaştı. Sunucular, 31 Aralık 2017’den sonra kapatılarak yıl sonuna kadar çevrimiçi olarak kalacaklarını belirtiyor. Ayrıca, gerçek dünyadaki para harcama özelliği “mümkün olan en kısa sürede” kaldırılacak. “Oyuncular bugünden itibaren oyunu tamamen ücretsiz oynayabilecektir. Her şeyi mümkün olan en kısa sürede tamamen paylaşacağız.” denildi. Tweet ayrıca topluma ve çalışanlara yıllardır yaptıkları destekten dolayı teşekkür ediyor.

Kaynak: 1