Divinity: Original Sin 2 PS4 ve Xbox One’da Büyük Değişiklikler Alıyor

Divinity: Original Sin 2 PS4 ve Xbox One’da Büyük Değişiklikler Alıyor

Divinity: Original Sin 2’de Değişiklikler

Divinity: Original Sin 2'de Değişiklikler

Eleştirmenlerce takdir edilen RPG Divinity: Original Sin 2 bu yaz PS4 ve Xbox One’a geliyor ve yeniden kontrol edilen bir kontrol şeması ile birlikte konsol versiyonunda bir takım önemli değişiklikler olacak. Bir önizleme etkinliğinde Bandai Namco, RPG‘ye konsol düzenlemelerini uyarlamak ve genel deneyimi geliştirmek için bir dizi ayarlamalar yapıldığını açıkladı.

En önemlisi, geliştirici Larian Act 3’ü “tamamen yeniden işledi”. Arx bölgesi artık oyunun öyküsünü ve genel akışını geliştirmek için yeni diyalog, NPC’ler ve görevler sunuyor. Ayrıca, bazı arayış yollarını çözmek için Arx’a yedi yeni mücadele karşılaşması eklendi.

Oyuna yeni oyuncuları rahatlatmak için Larian, Original Sin 2‘nin konsol versiyonunda isteğe bağlı bir eğitim seviyesi sunuyor. Hikaye modu olarak adlandırılan yeni, daha davetkar bir zorluk ayarı da var. Bu mod, oyunculara her an savaştan kaçma ve parti üyelerini sınırsız sayıda yeniden diriltme olanağı verir.

Larian, Journal ve envanter ekranının arayüzünü de yeniden işledi. Tüm Journal girişleri, daha fazla açıklık için tamamen yeniden yazıldı ve şimdi görevler, lore ve köken olarak ayrıldı. Oyuncuların hedefleri daha iyi takip etmelerine yardımcı olmak için yeni harita işaretleyicileri de eklendi. Envanter iyileştirmeleri açısından, oyuncular artık envanterlerini daha kolay yönetmek ve aynı zamanda ürünlere istenmeyen öğeler eklemek için birden fazla öğeyi bir kerede seçebiliyor.

Değişiklikler genelde bir dizi denge ve AI ayarlamalarıdır. Petrifying Touch ve Sucker Punch gibi bazı düşük yetenekler, onları daha kullanışlı hale getirmek için buffs aldı. Oyun ekonomisi de zırh fiyatlarının kullanışlılığını yansıtacak şekilde yeniden işlendi. Explorer modunda ve Hardcore modundaki zorluk dengesi geliştirildi.

Divinity: Original Sin II Definitive Edition, Ağustos ayında PS4 ve Xbox One’da çıkacak. Piyasaya sürülmesinden önce, Xbox One sahiplerinin oyunu erken deneme şansı olacak. 16 Mayıs’tan itibaren, Orijinal Sin II’nin ilk üç saati, Xbox Game Preview ile ücretsiz olarak oynanabilir. Oyunu Xbox One’da satın alanlar, yaklaşık 20 saatlik içerik olan ilk act’ye erken erişim kazanacak. Herhangi bir gelişme, yayınlandığında tam oyuna aktarılabilir.