Dragon Ball FighterZ DLC Karakterleri Yakında Geliyor

Dragon Ball FighterZ DLC Karakterleri Yakında Geliyor

Dragon Ball FighterZ DLC Karakterleri

Dragon Ball FighterZ DLC Karakterleri

Potara küpelerinizi alın ve kaynaşmaya hazır olun, Fused Zamasu ve Super Saiyan Blue Vegito çok yakında Dragon Ball FighterZ’de olacak. Bandai Namco ABD Twitter hesabına göre, Fused Zamasu ve Vegito 31 Mayıs’ta yayınlanacak. Her iki bölge için resmi Bandai Namco Twitter hesaplarına göre, İki savaşçı aynı anda Avrupa ve İngiltere genelinde çıkacak.

İki yeni savaşçı, $35 US / £22 / $40.95 AU FighterZ geçişini satın alanlar için otomatik olarak açılacak veya oyun içi para birimi Zeni’yi satın almak için her zaman kullanabilirsiniz. Bir önceki DLC karakterleri, efsanevi SSuper Saiyan Broly ve Goku’nun babası Bardock, her ikisi de $5 US / £4 / $7.55 AU karşılığında satın alınabilir, bu yüzden Fused Zamasu ve SSB Vegito’nun da ayrı ayrı satın alınabileceğini varsayabiliriz.

Fused Zamasu bu ayın başlarında açığa çıktı ve ona özel saldırıların bir kısmı kendisini serbestçe hava yoluyla uçabilme yeteneği verdi. Bandai Namco henüz vegito’nun resmi fragmanını yayınlamamış olsa da, fragman erken sızdırıldı. Spirit Sword ve epik Final Kamehameha benzeri ikonik hareketlerini koruyor gibi görünüyor.

Dragon Ball FighterZ, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için kullanılabilir. Dragon Ball FighterZ için, türün en iyileriyle toe-to-toe’e gidebilecek bir Dragon Ball dövüş oyunu diyebiliriz.

Eğer bir Android telefonunuz varsa ve Fused Zamasu ve Super Saiyan Blue Vegito’dan çıkmadan önce Dragon Ball oynamak istiyorsanız, şimdi Avrupa ve ABD kullanıcıları için yeni 3v3 dövüş oyunu Dragon Ball Legends‘a göz atın. Geliştirici Bandai Namco’nun belirttiği gibi, diğer bölgelerde de çıkacak ve iOS lansmanı yakında gelecek.