Dragon Ball Legends Çıktı

Dragon Ball Legends Çıktı

Dragon Ball Legends

Dragon Ball Legends

Diğer bölgelerdeki iki kapalı beta ve piyasaya çıktıktan sonra, Dragon Ball Legends artık ABD ve Avrupa’daki Android kullanıcıları için resmi olarak kullanıma sunuldu. Geliştirici Bandai Namco, daha fazla bölgede yakında oyunun çıkacağını ve bir iOS lansmanının da çok uzak olmadığını söylüyor.

Dragon Ball Legends, DB hayranları için tanıdık bir biçimi izler ve mobil uyumlu hale getirmek için birkaç önemli değişiklik yapar. Legends, hit konsol / PC oyunu Dragon Ball FighterZ gibi bir 3v3 dövüş oyunudur. En sevdiğiniz karakterler olarak oynama şansınız olacak; Goku, Frieza, Piccolo, Nappa, Vegeta ve Pan hepsi oynanabilir. Dragon Ball yaratıcısı Akira Toriyama tarafından tasarlanan tamamen yeni karakterler de var ve bunları üç oyun modunda deneyebileceksiniz: Story Mode, Event Mode ve Multiplayer.

Legends, mobil cihazlarda oynatılmasını kolaylaştırmak için kart tabanlı bir arayüze sahiptir. Oyuncular, ekranın altındaki kartlara dokunarak farklı saldırılar gerçekleştirerek, birden fazla kart kullanarak kombinasyonları serbest bırakmanıza olanak tanır. Oyuncular ekranın altındaki kartlara dokunarak farklı saldırılar gerçekleştirir. Birden fazla kart kullanarak kombinasyonları serbest bırakmanıza izin verir. Bandai Namco, Android kullanıcıları için minimum sistem gereksinimlerini de yayınladı: oyuncuların en az 1.6 GB RAM’e sahip bir cihaza ihtiyacı olacak ve en iyi oyun performansını sağlamak için grafik ayarlarını ayarlayabileceksiniz.

Android sahipleri, Legends’ı ilk önce oynama şansını yakalarken, Bandai Namco’ya göre iPhone ve iPad sahiplerinin uzun süre beklemesi gerekmeyecek. Geçenlerde atılan bir tweet “yakında” diyerek bu yaz bir iOS sürümü için söz verdi.