Dünyanın En Büyük Kripto Para Birimlerinin Çoğu Düştü

Dünyanın En Büyük Kripto Para Birimlerinin Çoğu Düştü

Kripto Para Birimleri Düşüşü

Kripto Para Birimleri Düşüşü

CoinMarketCap.com’a göre, bu kripto para birimleri, gün başından bu yana en az % 13 oranında ve XRP’de ise % 25’ten fazla düştü. Bir noktada, 24 saatlik periyot boyunca, tüm tokenlar için toplam piyasa değeri yaklaşık 200 milyar dolar kaybetti ve en düşük seviyesinde 710 milyar dolardan 521 milyar dolara düştü.

Düşüş, kripto para birimi piyasalarında günışığı türbülansını gösteriyor; bitcoin, piyasa değeri bazında dünyanın en büyük kripto para birimi, 24 saat içinde yüzde 14 oranında düştü ve biraz iyileşmeden önce 10.491 dolar civarına kadar geriledi.

Aslında, CoinMarketCap’in ana sayfasında listelenen 100 kripto para biriminden sadece birkaçı fiyat kazançlarını rapor ediyor, siacoin ve Bitcoin Gold gibi varlıkların son 24 saat içinde % 30’u aşan zararlarla raporlanması gibi. 

İşin parlak kısmına bakarsak; bugünkü piyasa düzenlenmesi, genel piyasa değeri 200 milyar dolardan fazla düşen Aralık 2017 sonlarında gerçekleşen pazar düzenlenmesi kadar şiddetli değil. O dönemde bitcoin fiyatı 10.000 dolar civarına düşmüştü. 

Son not olarak; ayrıca, bugünün çöküşü hala pazardaki düşüşünü sürdürüyor. 

Güncel Bitcoin Fiyatları için bu websitesinden yararlanabilirsiniz.

Kaynak: 1