E3 2017 Forza Motorsport 7 Duyuruldu!

E3 2017 Forza Motorsport 7 Duyuruldu!

Evet, kuşkusuz ki Xbox için en iyi yarış oyunu olan Forza Motorsport serisinin yeni oyunu olacak Forza Motorsport 7, Microsoft ekibinin E3 2017 gösterisinde duyuruldu. Gerçekten harika bir videoyla birlikte duyurulan Forza Motorsport 7 beklenenin üstüne çıktı diyebiliriz.

Evet, Project Scorpio başta olmak üzere Microsoft E3 2017 gösterisinde gerçekten harika işler başardı diyebiliriz. Bu gösteride duyurulan diğer oyunlara da diğer haberlerimizden göz atabilirsiniz.

Microsoft cephesinden gelen açıklamalar doğrultusunda oyun 2017 yılında piyasaya sürülecek. Peki tam bir tarih söz konusu mu? Evet, oyun tam olarak 3 Ekim 2017 tarihinde piyasaya sürülecek. Ancak oyunun Xbox One ve Xbox One X (Yani Project Scorpio olarak bilinen konsol) konsollarında oynanabilir olacağını biliyoruz. Oyunu orjinal olarak 4K çözünürlükte oynayabileceğimizi bilmek gerçekten çok güzel bir şey. Ayrıca yayınlanan bu videonun da 4k çözünürlükte olduğunu belirtelim. Dilerseniz ben sözü daha fazla uzatmayayım ve sizleri oyunun tanıtım videosuyla baş başa bırakayım.