E3 2017: Xenoblade Chronicles 2 Çıkış Tarihi Yayınlandı!

E3 2017: Xenoblade Chronicles 2 Çıkış Tarihi Yayınlandı!

Bugün Nintendo Spotlight sunumu esnasında Nintendo, Monolith Soft’un Nintendo Switch için geliştirdiği RPG oyunu olan Xenoblade Chronicles 2 gösterildi. Gerçekten hoş bir video ile gösterilen Xenoblade Chronicles 2’nin ne zaman piyasaya sürüleceği de açıklandı. Peki oyun ne zaman çıkacak?

Nintendo’nun yaptığı sunumda oyunun 2017 tatil sezonunda piyasaya sürüleceğini belirtti. Ayrıca Xenoblade Chronicles 2, Nintendo Switch konsolunun resmi açılışını ilk kez Ocak ayında geri bildirdi.

Xenoblade Chronicles 2 ,  orjinal olarak 2012’de Wii için piyasaya sürülmüş Xenoble Chronicles oyunun direk takibi olmamasına binaen, devasa ortamlarını, düşmanlarını taşıyacak bir dünya sunacak gibi gözüküyor.  Dünyanın dört bir yanındaki görevleri keyifle yapacağımız serinin en büyük değişiklerinden biri, oyuna yeni anime benzeri bir estetik kazandıran tasarımcı Masatsugu Saito’nun katılımı.

Nintendo E3 2017 sunumundan tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Gamer.com.tr adresinden sunumla ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.