E3 2018’de Açıklanan Yeni PC Oyunları

E3 2018’de Açıklanan Yeni PC Oyunları

Yeni PC Oyunları

Yeni PC Oyunları

E3 çoğu zaman EA, Ubisoft ve Activision gibi birçok büyük şirketin sahne aldığı en yeni PC oyunlarına sahne olur. Oyunun en büyük serilerinden biri veya tamamen yeni bir IP’ye yeni bir giriş olsun, duyurulacak bir sürü PC oyunu mevcuttur. Ve E3 2018 de, Fallout 76, Hitman 2 ve Crackdown 3 gibi büyük oyunlarla farklı değildi.

E3’te ortaya çıkan pek çok oyunla, aslında yeni olanı koruyan bir mücadele olabilir. Sonuçta, bazı şirketler yatırım raporları sırasında veya tüm yıl boyunca daha küçük etkinlikler sırasında oyunlardan çok az bahsediyorlar. E3’te duyurulmuş en yeni PC oyunlarının güncelliğinden emin olmanız için hepsini burada derledik. Tüm yeni PC oyunlarının bir listesini inceleyebilirsiniz.

1. Assassin’s Creed Odyssey

1. Assassin's Creed Odyssey

Ürün tarafından sızdırılmış olabilir, ancak Assassin’s Creed‘in bu yinelemesinin bu yılki şovda olduğu teyit edildi. Assassin’s Creed Odyssey adlı oyun, Antik Yunanistan’da olacak ve bir erkek ya da kadın Spartan savaşçı kahramanı ile oynamanıza izin verecektir. Ayrıca diyalog seçimlerini ve deniz savaşını da içerecek.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2018

2. The Awesome Adventures of Captain Spirit

2. The Awesome Adventures of Captain Spirit

The Awesome Adventures of Captain Spirit, Dontnod Entertainment’ın son oyunudur. Life is Strange’ndaki evrende gerçekleşir ve sizi en büyük yetenek olan genç bir çocuğun kontrolüne sokar. Kendisini yolculuğunda şeytani güçlere karşı savaşan bir süper kahraman ve kaşif olarak düşünüyor. Olayları ve karakterleri doğrudan yaklaşan Life is Strange’in ikinci sezonu ile bağlantılı.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2018

3. Babylon’s Fall

3. Babylon’s Fall

Babylon’s Fall, ünlü stüdyo, Platinum Games’in son oyunudur. Fragmana göre, yaklaşan proje fantezi temalı aksiyon oyunu gibi görünüyor. Benzersiz büyülü yeteneklere sahip bir şövalye gibi görünüyorsunuz.

Platformlar: PS4, PC | Çıkış Tarihi: TBA 2019

4. Battletoads

4. Battletoads

Yepyeni bir Battletoads oyunu açıklandı. Hiçbir oyun gösterilmiyordu, ancak üç oyunculu co-op ve 2.5D grafiklere sahip olacağını öğrendik. Buna ek olarak, en azından duyuru fragmanına göre oyundaki sanat elle çizilmiş.

Platformlar: Xbox One, PC (Beklenen) | Çıkış Tarihi: TBA 2019

5. Control

5. Control

Control, Remedy Entertainment’ın, Alan Wake ve Quantum Break’in arkasındaki stüdyonun son oyunudur. İlk fragman, telekinezi kullanarak nesneleri uçurabilen ve kontrol edebilen bir kahramanı olan tuhaf bir değişim dünyası sergiledi.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: TBA

6. Dead or Alive 6

6. Dead or Alive 6

Kasumi, Hayate, Helena ve diğer tanıdık yüzlerin çoğu, Dead or Alive 6‘daki arenaya geri dönüyor. Bu dövüş oyunu, görsellerinin gerçekçiliğini uyandırırken, kombinasyonlar ve karşı dövüşler söz konusu olduğunda serinin temel karmaşıklığını kullanmaya devam edecek. İki yeni mekaniği olan Fatal Rush ve Break Gauge, yeni başlayanların yarışması için daha kolay bir yol sunarak mücadeleyi sarsar.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: 2019 Başları

7. Devil May Cry 5

7. Devil May Cry 5

Yıllarca bekledikten sonra, sonunda yepyeni bir Devil May Cry oyunu elde ediyoruz. Ve oldukça şaşırtıcı bir dönemeç, bu ilk dört Devil May Cry oyunlarının doğrudan bir devamıdır. İlk fragman, özellikle isimsiz bir kadının eşlik ettiği görünen kahraman Nero’ya odaklandı. Ancak, son birkaç saniye Dante’nin de geri döneceğini gösterdi.

Platformlar: Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: 2019 Bahar

8. Doom Eternal

8. Doom Eternal

Doom Eternal, 2016’dan itibaren eleştirmenlerce beğenilen yeniden tasarlanan Doom‘un devamı niteliğindedir. Oyun önceki oyunun yaptığı her şeyi alır ve ileriye taşır: Doomslayer daha öncekinden daha güçlü, düşmanların sayısı ikiye katlandı ve Dünya’da gerçekleşir.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC (Beklenen) | Çıkış Tarihi: TBA

9. Dying Light 2

9. Dying Light 2

Birinci şahıs kıyamet sonrası hayatta kalma nişancısına kadar, oyuncular zombileri öldürürken tatlı parklarını pratik yapmak için daha fazla şansa sahip olacaklar. Ancak, bu kez, oyuncunun seçimlerinin dünya üzerinde gerçek etkileri olacak ve hikayeyi farklı yollara itecek.

Platformlar: Xbox One, PS4, PC | Çıkış Tarihi: TBA

10. The Elder Scrolls VI

10. The Elder Scrolls VI

Bethesda sonunda Elder Scrolls serisinde bir sonraki oyunu açıkladı: The Elder Scrolls VI. Oyunla ilgili başka hiçbir ayrıntı kısa bir video dışında sağlanmamıştır. İkonik Dovahkiin müziğinin bir versiyonu eşliğinde dağlık bir bölge ve bazı sisleri gösterir. Bir ayar belirtilmemiş, ancak hayranların olasılık listesini daraltmak için biraz tereddüt etmeleri gerekir. Umarım, daha sonradan daha fazla ayrıntı yayınlanır.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC (Beklenen) | Çıkış Tarihi: TBA

11. The Elder Scrolls: Blades

11. The Elder Scrolls: Blades

The Elder Scrolls: Blades, diğer Elder Scrolls oyunlarında görülen dövüş türüne odaklanan birinci şahıs, yakın dövüş deneyimidir. Oyuncular zindanlar aracılığıyla maceraya atılabilir. Ama aynı zamanda PvP duelloları ve şehir kurma mekaniği ile meşgul olabilirler.

Platformlar: iOS, Android, PC | Çıkış Tarihi: 2018 Sonbahar

12. FIFA 19

12. FIFA 19

FIFA sürekli olarak yılın en büyük yayınlarından biridir ve bir Dünya Kupası’nın spora yeni bir çok taraftar çekeceği bir yılda FIFA 19 da muhtemelen farklı olmayacaktır.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018

13. Forza Horizon 4

13. Forza Horizon 4

Microsoft ve Playground Studios, Forza Horizon‘un bir başka turuna, Xbox One ve PC’deki Forza Motorsport‘un açık dünya yarışlarına geri döndü. Seriyi son gördüğümüzde, oyun 2016 yılında Avustralya’nın yoğun bir versiyonunda belirlenmişti. Bu sefer, sizin ve diğer oyuncuların boş zamanlarınızda dünyanın dört bir yanından ücretsiz olarak gezebilecekleri ve çeşitli yarış etkinliklerine katılabildiği İngiltere’de ayarlanmıştır.

Platformlar: Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018

14. Gears 5

14. Gears 5

Gears of War beşinci girişiyle geri döner. Bu kez, Gears of War 4‘te orijinal olarak yer alan Kait gibi oynanır. Bu son giriş, düşüncesini rahatsız eden vizyonların ardındaki gerçeği keşfetmek için bir yolculuğa çıkar. Bu büyük olasılıkla büyükannesinden miras kalan Locust kolyesinin bir etkisidir.

Platformlar: Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: TBA 2019

15. Gears Tactics

15. Gears Tactics

Gears Tactics, Gears of War serisinin dönüş temelli bir stratejisidir. Oyun, ilk Gears of War‘dan 12 yıl önce gerçekleşir. Klasik taktik formülünün daha saldırgan bir versiyonu olarak tanımlanmış olan tehditler için kendi ekibinizi özelleştirebilirsiniz. Ve elbette, bir Gears oyunu olarak, hayattan büyük patron savaşları olacak.

Platformlar: Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: TBA

16. Hitman 2

16. Hitman 2

Hitman 2 suikast simülatörünü Miami yarış pisti gibi yeni yerlere götürüyor, ama önceki oyunlardan farklı olarak, bunlar epizodik olarak yayınlanmayacak. IO Interactive bu sefer daha fazla hedefe ulaşmak için daha fazla yöntem vaat ediyor, bu yüzden Ajan 47’nin yeni katil seçenekleri ile dolaşmayı ve gizemli Shadow Client’ı takip etmeyi merak ediyoruz.

Platformlar: PC, PS4, Xbox One | Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018

17. Overcooked 2

17. Overcooked 2

Overcooked 2, daha fazla şef, daha fazla mutfak, daha fazla yemek tarifleri ve daha fazla kooperatif çılgınlığı sunuyor. Arkadaşlarınızla gruplaşabilir ya da tek başınıza bir fırtına pişirebilir, doğrayabilir, buğulayabilir ve ayak parmaklarınızda kalmanızı sağlayacak seviyelerde kızartma yapabilirsiniz. Çevrimiçi multiplayer, bir kez daha Onion Kingdom’ı kurtarmak için dört şefi bir araya getirebilir.

Geliştirici: Ghost Town Oyun | Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018

18. The Quiet Man

18. The Quiet Man

The Quiet Man, sağır gibi görünen sessiz bir kahraman olarak oynadığınız yepyeni bir oyundur. Kısa fragmanlar onun bir kavgaya girdiğini ve bir sokak yolunda iki holiganı hızla gönderdiğni gösterdi. Başlıktan anlaşıldığı gibi, oyunun mekaniği muhtemelen sessizlik ve bir şekilde ses içerecektir. Square Enix’e göre, The Quiet Man hakkında daha fazla bilgi Ağustos ayında ortaya çıkacak.

Platformlar: PS4, PC | Çıkış Tarihi: TBA

19. Sea of Solitude

19. Sea of Solitude

Sea of Solitude, duyguları onu bir canavara ve dünyaya su basmış bir kıyamet sonrası dünyaya dönüştürmeyi başaran yalnız bir kız hakkında yaklaşan bir EA Originals oyunudur. Bir insana dönüşmenin bir yolunu bulmak için bu dünyayı keşfetmelidir.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC (Beklenen) | Çıkış Tarihi: TBA

20. Starfield

20. Starfield

25 yıl içinde ilk kez Bethesda yeni bir IP oluşturuyor. Starfield hakkında fazla bir şey bilmiyoruz. Ancak, oyunun başlığına ve kısa fragmana dayanarak, muhtemelen bu RPG’nin uzayda gerçekleşeceğini söylemek mümkündür.

Platformlar: Gelecek nesil konsollar, PC (Beklenen) | Çıkış Tarihi: TBA

21. Team Sonic Racing

21. Team Sonic Racing

Sonic & All-Stars Racing Transformed, 2012’de lansmanından sonra beklenmedik bir şeydi ve şimdi son olarak Team Sonic Racing adlı bir devam geliyor. Bu zaman zarfında Sega, Sonic olmayan evren karakterlerini düşürdü. Ama “kış” ın belirsiz bir yayın penceresinden başka, bu umut verici yarışçı hakkında henüz başka bir şey bilmiyoruz.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch | Çıkış Tarihi: 2019 Kış

22. Twin Mirror

22. Twin Mirror

Dontnod Entertainment, 2019’da PC, PS4 ve Xbox One’a yeni bir psikolojik gerilim olan Twin Mirror‘ı getirmek için Bandai Namco ile işbirliği yapıyor. E3 2018 fragmanına dayanarak, hikaye bir gün uyandığında giysisinde kan bulan Sam adlı bir karakter üzerine odaklanıyor. Sam, olayları bir geceden önce bir araya getirmeye çalışırken, hem gerçek dünyayı hem de kendi ruhunun gerçeküstü tezahürlerini keşfedecektir. Twin Mirror şimdiye kadar ilgi çekici görünüyor. Ancak büyük bir gizem olarak, oyunun daha fazlasını görmemize gerek kalmadan Sam’in zorlu soruşturmasıyla nasıl başa çıkacağımızı anlayabilmemiz için bekleyeceğiz.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC | Çıkış Tarihi: TBA 2019

23. Wolfenstein: Young Blood

23. Wolfenstein: Young Blood

Wolfenstein Youngblood, alternatif bir 1980’lerde Paris’te kurgulanmıştır ve Wolfenstein II: The New Colossus‘un olaylarını izler. Nazilerle mücadeleye devam etmek için birlikte çalışan seri kahramanı BJ Blazkowicz’in ikiz kızlarına odaklanır. Oyun solo veya co-op oynanabilir.

Platformlar: Xbox One, PS4, PC, Nintendo Switch (Beklenen) | Çıkış Tarihi: 2019