EA Sports Dünya Kupası Kazanan Takımı Seçti

EA Sports Dünya Kupası Kazanan Takımı Seçti

2018 Dünya Kupasını Hangi Ülke Kazanacak?

2018 Dünya Kupasını Hangi Ülke Kazanacak?

Tahminler, bir bilimin ve daha fazla bir sanatın daha azıdır, özellikle de her şeyin gidebileceği yüksek atmosferli spor olayları söz konusu olduğunda. Dikkat çeken bir konuyu ele alan EA Sports, bu yılki Dünya Kupasını hangi ülkenin kazanacağını öngördüğünü söyleyerek iyi niyetli olduklarını kanıtlamayı umuyor.

Şirkete göre nihai kazananlar, sadece penaltılarla karar verilecek olan bir finalde Almanya ile karşılaşacak olan Fransa olacak. 1976’dan beri Almanya penaltı atışlarını kaybetmemesine rağmen; Fransa, Almanya’yı penaltı atışlarında 5-4 yenecek.

Tahmin, Fransa’nın finale giden rotasında, Belçika‘nın şu andaki altın neslini 2-1’lik bir skorla yendiğini ve Almanya’nın ise İspanya‘yı 3-1 mağlup ettiğini belirtti. EA; Mısır, İzlanda ve Meksika‘nın turnuvaya erken veda edeceğini ve altın ayakkabı ödülünü Fransa’nın oyuncusu Antoinne Griezmann tarafından kazanılacağını söylüyor.

FIFA 18 için World Cup DLC’sinin bu simüle edilmiş hali her ne kadar komik bulunsa da EA Sports, sonuca nasıl ulaştığını açıklamamıştır. Bu gerçekleşirse, EA Sports’un bir spor etkinliğinin sonucunu doğru bir şekilde tahmin ettiği ilk sefer olmayacak. Almanya’nın 2014 yılında Dünya Kupası‘nı kazanacağını tahmin etmişti. Aynı zamanda Amerikan Futbolu Super Bowl‘un galibini de on üçte dokuz kez doğru tahmin etmişti.