Ekim için Vita PS3 ve PS4 Ücretsiz Oyunlar

Ekim için Vita PS3 ve PS4 Ücretsiz Oyunlar

Vita PS3 ve PS4 Ücretsiz Oyunlar

Vita PS3 ve PS4 Ücretsiz Oyunlar

Ekim ayı geldi. Bu, indirilecek yeni PlayStation Plus oyunlarının seçimine yakında sahip olacağımız anlamına geliyor. Sony gelecek ay için oyunları duyurdu. Duyurulan oyunların assolisti ise Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

PS4’lü Plus aboneleri, Haziran 2015’te Plus beleşi olarak geri dönen önceki aylardan Ground Zeroes’u takiben Ekim ayında Phantom Pain’i oynayabilecekler. Ayrıca PS4 sahipleri, Cadılar Bayramı ayı için uygun olan dehşet oyunları Amnesia: The Dark Descent ve A Machine for Pigs‘in derlemesiyle Amnesia Koleksiyonu alacaklar. 

Cross-Buy sayesinde, PS4’te olanlar toplam dört oyun alacak. Hue ve Sky Force Anniversary hem Vita oyunları arasında hem de PS4’te yer alacak. Ayrıca PS3 sahipleri bile bu bonusu kazanacaklar. Çünkü Sky Force Cross-Buy ile eski konsolları da destekliyor. Bu ay için standart PS3 oyunları olarak Hustle Kings ve Monster Jam Battlegrounds var. 

Bu oyunların altısının tamamı 3 Ekim Salı günü satışa sunulacak ve 7 Kasıma kadar oynayabileceksiniz. Eylül ayı ücretsiz PS Plus oyunları 3 Ekim’de normal fiyatlarına dönüyor. 

Ekim 2017 Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları

PS4
Amnesia Collection
Hue
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Sky Force Anniversary

PS3
Hustle Kings
Monster Jam Battlegrounds
Sky Force Anniversary

Vita
Hue
Sky Force Anniversary