En Çok Satan Oyunlar – Forza 7 ve FIFA 18 İlk Sıralarda

En Çok Satan Oyunlar – Forza 7 ve FIFA 18 İlk Sıralarda

En Çok Satan Oyun

En Çok Satan Oyun

FIFA 18, bu hafta İngiltere satış listesinin en üst sıradaki yerini koruyor. FIFA 18’in bu hafta Microsoft’un yarış oyunu Forza Motorsport 7 ile rekabeti başladı. EA‘nın futbol oyunu, önceki oyun FIFA 17‘ye göre daha güçlü bir ikinci haftaya sahip. 

Bu iki oyunun altında ise; donanım paketlerinin de satışa etkisiyle bir başka Forza başlıklı oyun, Forza Horizon 3 var. Activision’ın Destiny 2 oyunu ise 2 basamak geriye düşerek 4. sırada yer aldı. Haftanın yeni sürümleri arasında olan oyunlardan; The Lego Ninjago Film Video Oyunu (7.), Mario ve Luigi: Superstar Saga + Bowser Minions (19.), Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy (31.) ve Dragons’ Dogma: Dark Arisen HD (39.) sıradalar. 

FIFA 18, tüketiciler ve eleştirmenler arasında popüler olduğunu kanıtladı. Futbol dünyasını yakalayıp bunu güvenle bir video oyununa çevirmeyi başardı. Ama EA futbol serisi hala PES 2018‘in daha akıcı ve tatmin edici futbolunun gerisinde kalıyor. FIFA 18 incelemesinin tamamına buradan bakabilirsiniz. 

Satış monitörü Chart-Track izniyle, İngiltere tam 10 satış grafiğine bakabilirsiniz. İngiltere verileri dünya genelinde en çok satanlarla ilgili bir fikir oluşturabilir. Bu listeye dijital satış verileri dahil değildir ve bu nedenle tüm oyun satışlarının temsili sayılmamalıdır. 

   1. FIFA 18
   2. Forza Motorsport 7
   3. Forza Horizon 3
   4. Destiny 2
   5. Grand Theft Auto V
   6. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
   7. The Lego Ninjago Video game
   8. Mario Kart 8: Deluxe
   9. NBA 2K18
10. Lego Worlds

Kaynak: 1