En Çok Satan Oyunlar – Mart 4. Hafta

En Çok Satan Oyunlar – Mart 4. Hafta

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

Sea of Thieves bu hafta fiziksel oyunlar satış listesinde EA’nın yeni kooperatif oyunu A Way Out ile olan rekabeti kazandı. Xbox One ve PC özel olarak, satış izleyicisi Chart-Track’e göre, 24 Mart’ta sona eren haftada 1. sırada bitirdi.

Yeni yayınların olduğu haftada Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom 3. sırada, Assassin’s Creed Rogue: Remastered ise 4. sırada. Haftanın diğer yeni oyunlarından Attack on Titan 2 17. sırada yer alırken 3DS’in Detective Pikachu 23. sırada kendine yer buldu.

Sea of Thieves bu yıl Microsoft’un ilk büyük konsol oyunu ve satış listesi için iyi bir başlangıç yaptı. Sea of Thieves’in yüksek satışlarına rağmen, bu haftanın yeni sürümlerinin her birinin birleşik satışları, Mass Effect Andromeda‘nın geçtiğimiz yıl aynı hafta içinde gerçekleştirdiği performanstan daha düşük. Bununla birlikte, Microsoft’un korsan oyununun, şirketin Game Pass programına ek bir ücret ödemeden dahil edilmesinin ilk olduğunu ve bu sayede daha az kişinin oyunu fiziksel olarak satın aldığını belirtmekte fayda var.

A Way Out ise beklenen heyecanı oluşturmasa da yine tercih edilebilecek bir oyun. Hapishaneden kaçarken bulmacaları arakdaşınızla birlikte çözebileceğiniz co-op bir oyun.

Son olarak, Ni No Kuni 2‘den bahsedecek olursak, zamanınızı harcayabileceğiniz geniş bir yol sunan güçlü bir oyundur ve hepsi aynı seviyede kalmasalar bile, büyük resme nasıl toplu olarak katkıda bulunduklarını takdir etmek gerekir. Başlangıçta beklediğinizden çok daha akılda kalıcı bir deneyim yaratan, kendi başarılarınızdan etkileneceğiniz mükemmel savaşlar ve şaşırtıcı anlarla dolu.

En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. Sea of Thieves
02. A Way Out
03. Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom
04. Assassin’s Creed Rogue: Remastered
05. FIFA 18
06. Burnout Paradise Remastered
07. Grand Theft Auto V
08. EA Sports UFC 3
09. Mario Kart 8 Deluxe
10. Super Mario Odyssey

Kaynak: 1