En İyi 10 Android Kamera Uygulaması

En İyi 10 Android Kamera Uygulaması

En İyi Android Kamera Uygulamaları

En İyi Android Kamera Uygulamaları

Android telefonlardaki kameralar nihayet iPhone‘la paralellik arz eder hale geldi. Hatta çoğu durumda, iPhone’dan daha iyidirler. Kamera yazılımı ise başka bir hikaye. Bazı telefonlar çirkin ve aşırı karmaşık kamera uygulamaları ile birlikte gelir ve bu da mükemmel çekim yapmanızı zorlaştırır. Neyse ki, Android‘deki her şey bir çok uygulama sayesinde kolayca daha iyi bir şeyle değiştirilebilir. İşte size her seferinde mükemmel çekim yapmanıza yardımcı olacak en iyi 10 kamera uygulaması.

1. Open Camera

1. Open Camera

Open Camera en sevilen 3. parti kamera uygulamasıdır, ücretsiz ve açık kaynaklıdır. Bu kamera uygulaması, muhtemelen ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Beyaz dengesi, ISO ve pozlama arasında her şey için otomatik dengeleme ve manuel kontrollere sahiptir. Daha fazla denetime sahip bir kamera arıyorsanız, bundan daha iyisini bulmak zordur ve bedava tabi ki.

Open Camera İndir

2. Google Camera

2. Google Camera

Uzun süre Google Camera barebone kamera olarak görüldü. Karmaşık OEM kamera uygulamaları için iyi bir değişim oldu. Bununla birlikte, oogle Camera son birkaç yılda daha fazla özellik kazanmıştır. Otomatik HDR modu, yavaş çekimli video, seri çekim modu ve elbette panorama. Basit ama biraz daha iyi bir şey istiyorsanız aradığınız bu olabilir.

Google Camera İndir

3. Manual Camera

3. Manual Camera

Manuel Camera, Android Lollipop’taki yeni camera2 API’sinden yararlanan ilk uygulama oldu. Odak, obtüratör hızı, beyaz dengesi, ISO, pozlama ve daha fazla özelliklere manuel kontroller için en iyi kamera uygulamalardan biri olarak kaldı. Manual Camera da RAW yakalamayı destekliyor. Uzun denetim listesine rağmen, uygulama hala çok kolay.

Manual Camera İndir

4. Camera FV-5

4. Camera FV-5

Camera FV-5, mükemmel manuel kontroller için bilinen bir başka uygulamadır. Odak, beyaz dengesi, pozlama, obtüratör hızı ve daha fazlası gibi istediğiniz her şeye sahiptir. FV-5 RAW, kayıpsız PNG, JPEG ve RGB histogramını destekler, böylece çekildikten sonra fotoğraflarla istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

Camera FV-5 İndir

5. Camera JB+

5. Camera JB+

Android Jelly Bean günlerine geri dönmek istiyorsanız; Camera JB+, o günden bu yana stok uygulamasının bir yenilenmesidir. Eski bir kameranın yeniden oluşturulması olmasına rağmen, tüm modern ihtiyaçlara sahiptir. 4K video çekimi, panorama, seri çekim modu, canlı efektler ve daha fazlası.

Camera JB+ İndir

6. ProShot

6. ProShot

ProShot, Android’den önce Windows Phone’ta iddialı hale gelen nadir bir uygulamadır. Artık burada ve profesyonel kullanıcılar için en iyi kamera uygulamalardan biri. En-boy oranları, sıkıştırma seviyelerini özelleştirebilir, RAW dosyalarını kaydedebilir, bir zamanlayıcıda grup çekimleri yapabilir, burst çekebilir veya zaman atlamalı videolar yapabilirsiniz.

ProShot İndir

7. Camera MX

7. Camera MX

Camera MX daha eski bir uygulamadır. Yine de sürekli güncellemeler alıyor. Uygulama, sahne modları, 16: 9 en-boy oranı desteği, Canlı Çekim modu ve çekildikten sonra fotoğrafları ayarlamak için bir takım araçlar içeriyor. Bu listedeki diğer birçok uygulama gibi manuel kontrollere sahip değildir, ancak düzenleme araçlarıyla bunu yapar.

Camera MX İndir

8. DSLR Camera Pro

8. DSLR Camera Pro

DSLR Camera Pro gibi bir isimle, oldukça sağlam kamera özellikleri beklemelisiniz. ISO, beyaz dengesi, pozlama telafisi ve canlı bir RGB histogramı da dahil olmak üzere beklediğiniz tüm manuel kontrollere sahiptir. En havalı özelliklerden biri, fotoğrafı çekmeden önce odaklamanıza izin veren iki aşamalı bir deklanşör düğmesidir. Tıpkı gerçek bir kameradaki fiziksel bir deklanşör düğmesi gibi.

DSLR Camera Pro İndir

9. A Better Camera

9. A Better Camera

A Better Camera, adından da anlaşılacağı gibi, “Daha İyi bir Fotoğraf Makinesi” olmayı hedeflemektedir. Burst, en iyi çekim, tek çekim, gece modu, hazır önizleme, HDR ve daha pek çok şeyi içeren “mod” çeşitliliği ile bunu yapar. Fotoğraf çekmeden önce modu hızlı bir şekilde değiştirmek çok kolaydır.

A Better Camera İndir

10. Cardboard Camera

10. Cardboard Camera

Cardboard Camera, Google Cardboard ve sanal gerçeklik kulaklıklarıyla çalışan eğlenceli bir uygulamadır. Google Kamera, 360 derece panorama çekimi kolayca almanızı sağlar. Fotoğrafı çekerken sesi de kaydedebilirsiniz; bu da daha sonra görüntülediğinizde canlı bir an hissettirir. Anılar için çok güzel.

Cardboard Camera İndir