En İyi 5 Oyuncu Faresi (Gaming Mouse)

En İyi 5 Oyuncu Faresi (Gaming Mouse)

1. SteelSeries Sensei 310

1. SteelSeries Sensei 310

SteelSeries Sensei 310,  performans ve fiyat bakımından açıkçası oyuncular için gayet güzel ve kullanışlı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Bu fareyi açıkçası hiç düşünmeden veya araştırma yapmadan alabilirsiniz. İddialara göre SteelSeries Sensei 310 özeliklerine titreşim oranını azaltma ve hatalı hamleyi engellememizi sağlayan özelliklere sahip olduğu söylenmektedir.

DPI: 12.000’e kadar | Özellikler: Çift taraflı tasarım, RGB Işıklandırma, 40 milyondan fazla tıklama ömrü

Piyasa Fiyatı: 300 TL

2.Logitech G903

2.Logitech G903

Logitech’in kendi Güçlü Oyun (power play) sistemi içerisinde mevcuttur. Kablosuz şarj etme özelliği mevcut ancak fiyatı yüksek bir fare olduğunu söyleyebiliriz. Bir taraftan maliyet, bir taraftan performans ikisi birlikte olunca ortaya güçlü bir gaming-mouse çıkmaktadır.  Üstelik DPI kablosuz bir oyun faresidir.

DPI: 12.000 | Özellikler: Logitech Güçlü Oyun (power play modu) ile kablosuz sarj etme imkanı, yaklaşık 24 saate kadar pil ömrü (LED’ler kapalıyken 30 saate kadar), LightSpeed ​​Kablosuz teknolojisi

Piyasa Fiyatı: 530 TL

3.Asus ROG Gladius II

3.Asus ROG Gladius II

Tıklanabilir bir kaydırma hassasiyeti ile  oyuncuların can attığı tüm özellikleri taşıyor.  Kullanışlı olması yanında RGB renk seçeneği de mevcuttur.  Bu fare açıkçası FPS ve MMO’lara oynayanlara çok daha uygun bir seçim olabilir.

DPI: 12.000’e kadar | Özellikler: 1000Hz USB yenileme oranı, çıkarılabilir sol – sağ düğmeler, RGB aydınlatma

Piyasa Fiyatı: 370 TL

4. Corsair Glaive RGB

4. Corsair Glaive RGB

Markanın en iyi ve performansı ürünü diyebiliriz. Yumuşak dokunuşlu boya ve renk uyumu oyuncuların tüm istedikleri ile birebir uyumlu denebilir.  Bu noktada, üç taraflı aydınlatma sistemi, yüksek DPI sensörü ve dahili olarak mevcut bulunan DPI renk sensörü de mevcuttur.

DPI: 16.000’e kadar | Özellikler: Değiştirilebilir başparmak tutamaçları, üç bölgeli arka aydınlatma, Pixart 3367 sensör, Omron anahtarları, DPI durum ışıkları

Piyasa Fiyatı: 300 TL

5. Creative Sound BlasterX Siege M04

5. Creative Sound BlasterX Siege M04

12.000 DPI ayarı ile, farenin daha rahat kullanılması için birebir herhangi bir ayar kullanmadan bunu sağlayabileceğimiz demektir. Creative’in sunmuş olduğu kendi Sound Blaster Connect yazılımını kullanıp/kullanarak kontrol edilen RGB aydınlatma sistemi ile  farenin tabanında göstermektedir. 

DPI: 12.000 | Özellikler: 40 milyondan fazla tıklama, 7 programlayabileceğiniz düğme, RGB aydınlatma, PixArt PMW3360 sensörü

Piyasa Fiyatı:  240 TL