En İyi Android Oyunları – Aralık

En İyi Android Oyunları – Aralık

En İyi Mobil Oyunlar

En İyi Mobil Oyunlar

Her ay yüzlerce muhteşem oyun Play Store‘da eklenir. Bazıları büyük isimdeki oyun stüdyolarından, bazıları da küçük indie geliştiricilerindendir. Hepsine ayak uydurmak zor olabilir. İşte geçen ay piyasaya çıkan en iyi oyunların bazıları listeledik. Bu oyunları kontrol edip belki de yeni favori oyununuzu bulabilirsiniz.

1. AdVenture Communist

1. AdVenture Communist

AdVenture Communist mega popüler AdVenture Capitalist’in takibidir. Kendi Komünist Devletinizin görkemli lideri olun ve nihai süpergüç oluşturmak için kaynakları toplayın. Patatesleri çıkarın, deneysel gelişmeleri araştırın ve tüm üretim araçlarını verimli şekilde en üst sıralara çıkın.

AdVenture Communist İndir

2. Apocalypse Knights 2.0

2. Apocalypse Knights 2.0

Apocalypse Knights, şövalye olarak oynadığın bir aksiyon oyunu. Gelecekte, eriyen Arctic/Antarctic bölgelerden çıkan iblislerle karşı karşıya kalmış şövalyesin. Rafine silahlar, biyokimyasal bağlar ve becerilerle iblisleri ve şeytanları tüm dalgalar halinde ele geçirebilirsiniz.

Apocalypse Knights 2.0 İndir

3. Breacher Story

3. Breacher Story

Breacher Story, siber güvenlik, komplo teorileri ve sosyal mühendislik dünyasının derinliklerine dalabilen oynanabilir bir anlatı tecrübesidir. İlgi çekici mobil konuşmalar, gerçek zamanlı telefon bildirimleri ve benzeri görülmemiş dünya olaylarıyla, sürükleyici seçim odaklı bir maceranın tadını çıkarın.

Breacher Story İndir

4. Bubblegum Hero

4. Bubblegum Hero

Bubblegum Hero oyunu sakızla baloncuklar üfleme ile ilgili. Asıl amacınız parmaklarınızı, kesik daire içinde göründüğü andan itibaren ekrandan serbest bırakmaktır veya balon yüzünüzde patlayacaktır. Parmağınızı balonu sarı daire üzerinde gezdirdiği anda serbest bırakırsanız, mükemmel bir bonus kazanıp biraz para kazanırsınız.

Bubblegum Hero İndir

5. Desert Legacy

5. Desert Legacy

Desert Legacy sonsuz bir çölün tepeleri arasında kaymanızı sağlayan bir arcade oyunu. Antik kentin kalıntıları arasında gezin, enkazdan kaçının ve mümkün olan en uzak mesafeye ulaşın. Birçok duvar yolunuzu engeller, ancak rüzgarın efendisi olursanız, hiçbir şey size karşı gelemez.

Desert Legacy İndir

6. Duke Dashington Remastered

6. Duke Dashington Remastered

Duke Dashington Remastered, 2014 oyununun yeniden hazırlanmış bir versiyonudur. Duke Dashington‘un ayakkabılarına atlayın, maceraperest ve araştırmacı ile çökmekte olan zindanlardan hazineleri kurtarın. Tavanlar çökmeden önce her odadan kaçmak için yalnızca 10 saniyeniz var.

Duke Dashington Remastered İndir

7. Faraway 2: Jungle Escape

7. Faraway 2: Jungle Escape

Faraway 2, popüler bulmaca oyununun devamı. Kaçış bulmaca ile dolu 18 yeni tapınak keşfedin, başlayınca sizi büyüleyecek 3D dünyasını keşfedin. Zihin-bükme bulmaca ve mekanizmaları keşfedin.

Faraway 2: Jungle Escape İndir

8. Legend of the Skyfish Zero

8. Legend of the Skyfish Zero

Efsane Skyfish benzersiz bir silah ve araç ile güzel bir aksiyon macera oyunu. Balık oltasını bir silah veya kanca olarak kullanın ve hareket ettirdiğinizde yükseltin. Korkunç Skyfish’i yenmek için Moonwhale ile yaptığı yolculuğunda Little Red Hook’u izleyin.

Legend of the Skyfish Zero İndir

9. Minion Shooter: Smash Anarchy

9. Minion Shooter: Smash Anarchy

Smash Anarchy‘nin kahramanı olarak özel meyve tabancanızla dünyadaki son kahve bitkisini yabancı canavarlardan koruyun. Canlı renkler ve ilgi çekici içerik barındıran geniş yeni bir dünyada bir sürü yaratıkla savaşırken para ve güç kaynağı toplayın.

Minion Shooter: Smash Anarchy İndir

10. Monument Valley 2

10. Monument Valley 2

Monument Valley 2 tüm zamanların en iyi mobil oyunlarından birinin devamıdır. Kutsal Geometrinin sırlarını öğrenirken illüzyon yolları ve hoş bulmacalar keşfeden büyülü mimari yolculuğa çıkarken bir anne ve çocuğuna yol gösterin.

Monument Valley 2 İndir

11. Solomon’s Boneyard

11. Solomon’s Boneyard

Solomon’s Boneyard‘da yeteneği otuzdan fazla ustalığı olan yedi genç sihirbazdan biri olarak oynayabilirsiniz. Oyun, seviyeleri yükselirken ve savaşmak için yeni beceriler seçerken, undead ordularının dalgalarından sonra yeni bir dalga ile karşı karşıya kalacağınız hayatta kalma iki basamaklı bir nişancıdır.

Solomon’s Boneyard İndir

12. Space Grunts Free

12. Space Grunts Free

Space Grunts, hızlı tempolu arcade eylemini sıra tabanlı oyun ile birleştiriyor. Space Grunt olarak oynuyorsunuz ve göreviniz basit: ay tabanına doğru yolunuzu bulup, olanları anlamaya çalışın. Yabancılar, robotlar, güvenlik dronları ve temel sistemler yoluyla savaşmanız gerekecek.

Space Grunts Free İndir

13. Strain Tactics

13. Strain Tactics

Strain Tactics, bulaşıcı bir uzaylı sürünün istilası üzerine kurulan ARPG elemanları ile gerçek zamanlı, kadro bazlı bir taktik nişancı oyunudur. Oyuncular, 30’dan fazla farklı haritada çeşitli senaryolardan hoşnut olabilirler ve sandbox tarzı mekanikler, kullanıcıların oyun stillerine göre haritalara yaklaşmalarını sağlar.

Strain Tactics İndir

14. SuperTuxKart

14. SuperTuxKart

SuperTuxKart, çeşitli karakterler, parçalar ve oynamak için modları olan 3D açık kaynaklı bir arcade yarışçı oyunudur. Bu oyunların amacı, gerçekçi olmaktan daha eğlenceli bir oyun oluşturmak ve her yaş için keyifli bir deneyim sağlamaktır.

SuperTuxKart İndir

15. The Tower Assassin’s Creed

15. The Tower Assassin’s Creed

The Tower, serisinin kuruluşunun 10. yıldönümünü kutlamak için özel bir Assassin’s Creed dokunuşuyla geri döndü. Tek dokunuşla oynayarak en yüksek ve güçlü kuleyi kurmaya çalışın. Düşerken, inanç sıçramasını yapın ve bazı kredi ve bonuslar toplayın.

The Tower Assassin’s Creed İndir

16. Zombie Bloxx

16. Zombie Bloxx

Amacınız bu zombi dolu kabustan sağ çıkmaktır. Bitmeyen bir sürü zombi ile karşı karşıya kalacaksınız. Onları atlatmak için çok sayıda ölümcül silah ve yararlı ortamlar var.

Zombie Bloxx İndir