En İyi Android Oyunları – Şubat

En İyi Android Oyunları – Şubat

En İyi Oyunlar

En İyi Oyunlar

Bir ay içinde mağazada bir sürü oyun yayımlanır. Bunların bazıları büyük oyun stüdyolarından gelirken bazıları da küçük indie geliştiricilerdendir. Hepsini takip etmek imkansız hale gelebilir. Geçen ay yayınlanan en iyi oyunları bulmanıza yardımcı olması için bu listeyi hazırladık. Listede son bir aydaki en iyi oyunları bulacaksınız. En iyi android oyunları listemiz.

1. Ashworld

1. Ashworld

Ashworld, birkaç yüz yıl sonra, kıyamet sonrası bir dünyada ortaya çıkan açık aksiyon macera serisidir. Sınırlı kaynakları ve malzemeleri, düşmanları, gece canlıları ve mutasyona uğramış hayvanlarla kaba dünyada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Ashworld İndir

2. Fire Frontier: Heroes of Valor

2. Fire Frontier: Heroes of Valor

Kötü orklar krallığa saldırıyorlar. Siz, generalin ayakta kalmasına yardım ediyorsunuz. Tabi bunu yalnız başınıza yapmayacaksınız. Kahramanlar sadece sizin için değil, aynı zamanda krallığın kendisi için de savaşacak. Dünyadaki ilerlemeler ve turnuvalar ile yolculuğa devam edeceksiniz.

Fire Frontier: Heroes of Valor İndir

3. LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit

3. LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit

Katlielle Layton’a Londra’nın kalbine katılırken, kahramanımız kayıp babası Profesör Layton’u ararken komik, sorgulayıcı bir maceraya bulaşıyor. Londra Parlamentosu’ndan Tower Köprüsü’ne kadar ünlü simgelerinin etrafında olacaksınız.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY İndir

4. Nindash: Skull Valley

4. Nindash: Skull Valley

90’dan fazla çılgın iskeletleri yenmek için ninja olarak oynuyorsunuz. Kılıcınızla ya da shuriken’inizle düşmanlarınızın kemiklerini parçalayın. Dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınız veya oyuncularınızla yüksek puanı elde etmek için yarışın.

Nindash: Skull Valley İndir

5. Peace, Death!

5. Peace, Death!

Peace, Death! zorluklarla dolu bir arcade simülatörüdür. Bu oyunda; Apocalypse Inc.’de patronunuz Death için çalışan Reaper olarak oynuyorsunuz. Bir meydan okuma ile karşı karşıyasınız: kalıcı bir iş bulmak ve işvereninizin menfaatlerini geliştirmek için yedi haftalık bir deneme süresiniz var.

Peace, Death! İndir

6. Robot Wants Kitty

6. Robot Wants Kitty

Robot Wants Kitty eğlenceli bir platform oyunudur. Yetenekleri artırmak, yeni hedeflere ulaşmak ve kitty toplamak için Robot’un yükseltilmesine yardımcı olun.

Robot Wants Kitty İndir

7. Rusty Lake Paradise

7. Rusty Lake Paradise

Eilander ailesinin en yaşlı oğlu Jakob, annesinin vefatından sonra Cennet adasına geri dönüyor. Onun gizemli ölümünden bu yana, ada on istilacı ile lanetli gibi görünüyor. Annesinin gizli anılarını bulun ve hastalıkları durdurmak için garip aile ritüellerine katılın.

Rusty Lake Paradise İndir

8. Silly Sailing

8. Silly Sailing

Bu Silly Sailing oyununda oyundaki diğer şımarık denizcilerle yarışın. Bu tropikal cennetteki mükemmel rüzgarı bulmak için dümeni ve yelkeni kullanın. Diğer oyunculara karşı yarışın ve en vahşi denizcinin kim olduğunu öğrenin.

Silly Sailing İndir

9. Spiky Trees

9. Spiky Trees

Spiky Trees‘e doğru yolunuzu ayırırken reaksiyon becerilerinizi test edin. Sivri uçların etrafında manevra yapmaya ve parlayan taşları toplamaya çalışın. Dev bir ölümle karşılaşmadan önce tırmanabileceğiniz en yüksek noktaya tırmanın.

Spiky Trees İndir

10. Uciana

10. Uciana

Bu gerçek 4X mobil oyununda kendi uzay gezen imparatorluğunuzu kurun. Yıldızların İmparatoru olurken, yeni teknolojileri, diğer yabancı ırkları, sahipsiz gemi ve daha fazlasını keşfedin. Galaksi haritaları ve yıldız sistemleri ilerlemeye göre üretilir, bu nedenle her oyunda keşfedecek yeni bir şeyler olacaktır.

Uciana İndir