En İyi Mobil Oyunlar – Nisan

En İyi Mobil Oyunlar – Nisan

En İyi Android Oyunlar

En İyi Android Oyunlar

Nisan ayı geldi. Yılı neredeyse yarıladık. Bu nokktada günlük görevleriniz kesinlikle bir rutin haline gelebilir ve kendinize gelmenizi için bazı oyunlara ihtiyacınız olabilir. Sizler için yeni ve ilginç oyunları bulmaya çalıştık. İşte mola verdiğinizde ya da işe gidip gelirken keyif alabileceğiniz yeni oyunları derledik. Size yardımcı olması için bu oyunlara bir göz atın. Bu ayki en iyi android oyunlar listesi.

1. DC Unchained

1. DC Unchained

DC Comics’in Marvel’nin Future Fight’ta cevabının ne olduğunu merak ediyorsanız; işte bu. DC Unchained, şu an için bir dizi seçkin bölgede olsa da artık Android’de resmi olarak kullanıma sunuldu. DC Unchained, kötü adamlara karşı hack and slash yapabileceğiniz bir aksiyon RPG. İsterseniz, DC’nin süper kötülerini de kullanabilirsiniz.

DC Unchained İndir

2. Sword Art Online: Integral Factor

2. Sword Art Online: Integral Factor

Daha önce Bandai Namco’nun Sword Art Online serisinde herhangi bir oyun oynamışsanız, bu yeni oyuna çok hızlı bir şekilde alışacaksınız. Geliştiricilere göre, Integral Factor; “Kirito ve Asuna dahil olmak üzere sevilen serilerden dönen tanıdık yüzlerin yanı sıra, yeni arsalar, yeni karakterler, canavarlar ile özgün ve seçkin hikayeler sunuyor.” Bu büyük ihtimalle standart JRPG’niz olacak, bu yüzden bu tür oyunlardan hoşlanıyorsanız, bu oyun sizin için.

Sword Art Online: Integral Factor İndir

3. Marvel Strike Force

3. Marvel Strike Force

Avengers: Infinity War için heyecana daha fazla cesarete ihtiyacınız varsa; Marvel, insanların bir sonraki aksiyon RPG oyunuyla yaklaşan filmdeki karakterlerin hatırladığından emin oluyor. Marvel Strike Force‘da kahramanlardan bir kadro oluşturun, sonra kötü adamları tekmelemeye hazırlanın.

Marvel Strike Force İndir

4. Hitman: Sniper

4. Hitman: Sniper

Hitman filmleri, iyi bir pop kültürüne eriştikten sonra, filmlerde yaratılan evren ve hikayelerin ardından birkaç oyun ortaya çıkardılar. Hitman: Sniper popüler olanlardan biri ve Play Store’da popüler olan sniper oyunlarının geliştirici Square Enix’in ellerinden çıkma.

Hitman: Sniper İndir

5. Heroes of Rings: Dragons War

5. Heroes of Rings: Dragons War

Aşırı derecede genel fantazi tarzı oyunlarla kandırılmayın, bu oyunda bekleyen harika bir dönüş tabanlı RPG bulabilirsiniz. Heroes of Rings: Dragons War, benzersiz bir savaş sistemine ve karakterinizi yükseltip daha iyi donanım toplamanıza olanak veren bir RPG ile gelen tüm normal unsurlara sahiptir. Zamanınızı geçirmek için böyle bir şey arıyorsanız, o zaman bu oyunu deneyin.

Heroes of Rings: Dragons War İndir

6. Death Squared

6. Death Squared

Death Squared, 2017’de konsollar ve PC için piyasaya sürüldüğünde oldukça popülerdi. Artık Play Store’da da mevcut. Bu, Android kullanıcılarının nihayet tüm popüleritenin neyle ilgili olduğunu görebileceği anlamına geliyor. Bu, ana mücadelesi için hem tek oyunculu hem de yardımcı bir deneyim içeren iyi düşünülmüş bir bulmaca oyunudur. Eğer bulmaca oyunları seviyorsanız, tam size göredir.

Death Squared İndir

7. AR Toys: Playground Sandbox (ARCore)

7. AR Toys: Playground Sandbox (ARCore)

En az bir VR veya AR oyununu oynamaya çalışacaksanız şimdi bu oyun AR Toys: Playground Sandbox olabilir. Bu oyun hakkında çok karmaşık bir şey yok. Sandbox ve AR ortamınızı oluşturursunuz. Uzaktan kumanda arabanızı buraya yerleştirin. Polisten uzak durun. Bunun çalışabilmesi için ARCore özellikli bir cihaza ihtiyaç duyduğunu unutmayın.

AR Toys: Playground Sandbox İndir