En Popüler 5 Mobil Oyun

En Popüler 5 Mobil Oyun

En Popüler Mobil Oyunlar

En Popüler Mobil Oyunlar

Sürekli elimizden bırakmadığımız telefonlarımızda zaman geçirip eğlenebileceğimiz oyunlara bir göz attık. Derlediğimiz oyunların bazıları paralı bazıları ücretsiz iken bazılarında da uygulama içi satın alma vardır. Ama verdiğiniz paraya değecektir diye düşünüyoruz. Belki de bu uygulamaların bazılarını zaten biliyorsunuzdur. İşte son zamanların en popüler oyun listesi. 

1. PES 2018 Mobil

1. PES 2018 Mobil

PES dünyasını bilmeyen çok az kişidir zaten. Şimdi artık mobilde. Sahadaki her hareketi sadece PES serisinin verebileceği şekilde tamamen kontrol edin! Doğal oyuncu hareketleri, hassas geçiş ve derinlemesine taktikler, güzel oyunun gerçek deneyimini mobil cihazınıza getiriyor. PES 2018‘in bu mobil sürümünde 2017-2018 sezonunun kadroları mevcuttur. 

 PES 2018 İndir (Android)
 PES 2018 İndir (iOS)

2. Merge Farm

2. Merge Farm

Merge Farm kısaca açıklamak gerekirse bir çiftlik oyunudur. Oyunda kendi çiftliğinizi kurun. Diğer çiftlik oyunlarına göre biraz daha farklı bir mekaniğe sahiptir. Oyunda benzer sebze ve meyveleri yetiştirecek daha sonra bu yetiştirdiğiniz ürünleri satıp çiftliğinizi daha da büyüteceksiniz. 

Merge Farm İndir (Android)
Merge Farm İndir (iOS)

3. Catan Stories: Legend of the Sea Robbers

3. Catan Stories: Legend of the Sea Robbers

Catan Stories: Legend of the Sea Robbers ile maceraya başlayın. İlk yerleşimcilerin Catan’a gelmesinden yirmi yıl sonra ada barış ve refah içinde, ancak bu ne kadar uzun süre kalacak? Bu orijinal metin macerasında, üç kahramanı yönlendirerek Catan dünyasını keşfedebilirsiniz. Kararların her birinin sonuçları olacaktır; adanın kaderi sizin elinizde.

Catan Stories: Legend of the Sea Robbers İndir (Android)
Catan Stories: Legend of the Sea Robbers İndir (iOS)

4. Crashbots

4. Crashbots

Crashbots oyununda en yeni robot serisini kontrol edin. Tehlikeli engeller, bubi tuzakları ve düşmanlarla dolu çeşitli alanlarda savaş yeteneklerini, çevikliği ve dayanıklılığı test edin. Oyunda Dünya Modu ve Sonsuz Mod olmak üzere iki mod vardır. 

Crashbots İndir (Android)
Crashbots İndir (iOS)

5. SuperTuxKart

5. SuperTuxKart

Karts. Nitro. Aksiyon! SuperTuxKart, çeşitli karakterler, parçalar ve oynamak için modları olan 3D açık kaynaklı bir arcade yarış oyunu. Oyun, gerçekçi olmaktan daha çok eğlenceli bir oyun oluşturmaya odaklanmış ve her yaşa keyifli bir deneyim sağlamaktır.

SuperTuxKart İndir (Android)
SuperTuxKart İndir (iOS) – Yok