Euro Truck Simulator 2 Yeni DLC’si Sizi İtalya’ya Götürüyor!

Euro Truck Simulator 2 Yeni DLC’si Sizi İtalya’ya Götürüyor!

ETS 2 İtalya DLC’nin Bu Yılın Sonunda Çıkması Bekleniyor!

Renault Magnum’unuzun tekerleklerini Amalfi Sahili tarafına yönlendirin: Euro Truck Simulator 2, yılın sonunda çıkması beklenen İtalya DLC’sini alıyor.

Oyunda kuzey İtalya’nın bir bölümünü zaten kamyonlarınızla ziyaret edebiliyorsunuz, ancak Italia olarak adlandırılan harita genişletme, ülkenin geri kalan şehirlerini de açıyor. Henüz bir fiyat belirlenmedi, ancak bir önceki harita DLC olan Fransa DLC’si 35.00 TL fiyatla Steam’de yerini almıştı.

DLC geliştiricisi SCS Software, bunun yanı sıra, mevcut İtalyan şehirleri için de ekstra cila niyetine ücretsiz bir güncelleştirme yayınlayacak, böylece DLC’yi almaya istekli olmayanlar bile yararlanacak.

Blog yazısında “Harita tasarımcılarımız araştırma aşamalardan yeni bölgeye aşık oldu: Uzun boylu dağlardan denizlerin kıyılarında, manikürlü tarım arazilerinden, daha çorak ve daha kurak bölgelere kadar oldukça zorlu ve zahmetli bir görev üstlendik. Apennines’e giden yollar gibi tünellerin ve manzaralı eğlenceli bölümlere eşlik ettiği kısaca İtalya’nın tipik özelliklerini en iyi şekilde yansıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık” yazmakta.

Bana hoş geldi kamyonunuzla o villaların arasında poz vermek ne güzel olurdu bi düşünsenize.

ETS 2 İtalya DLC'nin Bu Yılın Sonunda Çıkması Bekleniyor!