Euro Truck Simulator 2’ye, sonunda Çift Römork geliyor!

Euro Truck Simulator 2’ye, sonunda Çift Römork geliyor!

Hiç Euro Truck Simulator oynamadığımı ve herhangi bir topluluğunu takip etmediğimi itiraf etmeliyim. Ancak, yapımcı SCS Software’in blog sitesinde paylaştığı son yazıyı okurken çift römork’un uzun zamandır en çok istenen özellik olduğu aşikar. Nedenini anlamak zor değil: sadece bir kamyonu iki römorkla sürmenin çok güzel olmayacak, aynı zamanda roadtrip simülatörüne yeni bir gerçekçilik katmanı ekleyecek.

Uzun süre bu eklenti hakkında bilgi bekledikten sonra, SCS Software’nin yakında bu eklentiyi hayata geçireceğini bilmek güzel. Stüdyo, “Oldukça uzun yıllar süren iç tartışmalardan ve açıkçası oyun oynamak için yaşanan sıkıntılardan ve mücadelelerden geçerek, çoklu römork fizikinin teknik yanlarını hallettikten sonra, nihayet ikiz römorklardaki gelişmeyle ilgili yeni bilgileri göstermeye hazır hissediyoruz” diye yazmış.

Çift römork ilavesi, Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için yapılacak bir güncellemenin bir parçası olarak gelecek. Stüdyo, güncellemenin “yaz başlarında” (Avustralya’da kış başlarında) yayımlanmasını bekliyor ve ayrıca bazı yeni fizik iyileştirmelerin de geleceği söylenmekte.

İşte sizlere çift-römork’un oyunda nasıl görüneceğine dair ekran görüntüleri: