Fallout 4’ün New Vegas Modu Etkileyici Görünüyor

Fallout 4’ün New Vegas Modu Etkileyici Görünüyor

Obsidian‘ın Star Wars oyunu, Knights of the Old Republic II  gibi, Fallout serisi New Vegas‘daki geliştiricinin girişi özellikle franchise hayranları tarafından seviliyor. Obsidian’ın Fallout’da bir başka sarsıntı yaratacak hamle yapacağı konusunda herhangi bir belirti olmamasına rağmen, bir grup modacı New Vegas’ı Fallout 4’ün sınırlarını daha modern hale getirmek için çalışıyor.

Yeni yılınızı kutlamak için, Fallout 4: New Vegas modunun arkasındaki ekip, son zamanlarda yaptıkları çalışmaların bir bölümünü sergileyen yeni bir video yayınladı. Aşağıda görebileceğiniz gibi, (oyuncunun eski oyununda oyuncuların başladığı yer) Goodsprings‘in çevresine girmesi nedeniyle New Vegas’tan bazı ikramiyeler kazanıyorsunuz. Ayrıca, sadece işlerini önemseyen fakir bir yerleşimciye karşı bir savaş görüyoruz. Bu da dönen Karma sistemini gösteriyor. 

Bu video sadece bir bakışı sunuyor ancak modun amacı, New Vegas’taki unsurları Fallout 4’e getirmek değil, Fallout 4’ü Creation Engine‘e entegre etmek. Maalesef, ne zaman göreceğimizin henüz net bir tarih yok, ancak takipteyiz.

Fallout hak sahibi Bethesda‘nın mahkemeye nihai olarak hukuki gerekçelerle itiraz edip edemeyeceğini bilmiyoruz, şirket henüz bir açıklama yapmadı. 

Fallout 4 VR kısa bir süre önce devreye girdi; Fallout 4’ü VR’de tekrarlamaya değer olup olmadığına dair düşünceler var. 

Kaynak: 1