Far Cry 2 Sistem Gereksinimleri

Far Cry 2 Sistem Gereksinimleri

Far Cry 2

Far Cry 2

Far Cry 2, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan bir açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. 2008 yılının Ekim ayında Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için dünya çapında piyasaya sürüldü. Far Cry serisinin ikinci ana oyunudur.

Ubisoft, Far Cry 2’yi Far Cry‘in devamı olarak pazarladı, ancak devam oyununun orijinal oyunla ilgili çok az sayıda benzerliği vardır. Bunun yerine, oyunculara çöller, ormanlar ve savanlar gibi farklı Afrika manzaralarını keşfetme özgürlüğüne olanak tanıyan yeni bir oyun tarzı ve ayarların yanı sıra tamamen yeni karakterler sunuyor. Oyun, iç savaş sırasında modern bir Orta Afrika ülkesinde gerçekleşir. Oyuncu, bir şövalye silah satıcısı olan “The Jackal” ı bulmak ve suikast için uzun bir yolculuğa çıkar.

Oyun açık uçlu bir deneyim sunuyor. Oyuncular bir ya da birden fazla grupla ittifak kurabilirler ve oyun dünyasında ve görevlerde uygun gördükleri şekilde ilerleyebilirler. Bu da hikayenin hızında ve seçtikleri sırada ilerlemesine izin veren sandbox modu olarak adlandırılan doğrusal olmayan oyun tarzıyla sonuçlanır. Oyuncular 50 km karelik oyun alanı içinde seyahat etmek için otomobil, kamyon, tekne ve planör dahil bir dizi araç kullanabilir. Oyun tarzları kafa kafaya saldırılardan gizli sızıntılara ve suikastlara kadar uzanır. Oyun çölden savana ve ormana kadar uzanan araziyle birlikte geniş bir Afrika manzarasında gerçekleşiyor.

Far Cry 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP veya Windows Vista (64 bit desteklenir)
 – İşlemci: Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ veya daha iyisi
 – Bellek: 1 GB
 – Ekran Kartı: 256 MB, Shader Model 3 gereklidir, NVidia 6800 veya ATI X1650 ya da daha iyisi
 – Sabit Disk: 3.5 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP veya Windows Vista (64 bit desteklenir)
 – İşlemci: Intel Core 2 Duo Family, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom veya daha iyisi
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: 512 MB, NVidia 8600 GTS veya daha iyisi, ATI X1900 veya daha iyisi
 – Ses Kartı: 5.1 ses kartı önerilir
 – Sabit Disk: 3.5 GB