Far Cry 5’in Vietnam Genişlemesi Çıkış Tarihi ve Yeni Fragman

Far Cry 5’in Vietnam Genişlemesi Çıkış Tarihi ve Yeni Fragman

Far Cry 5 Hours of Darkness

Far Cry 5 Hours of Darkness

Ubisoft bugün açıkladı, Far Cry 5‘in ilk genişlemesi Hours of Darkness, 5 Haziran’da başlayacak. Far Cry 5 hikaye karakteri Wendell “Red” Redler olarak oynarsınız, ancak zaman içinde farklı bir dönemde. Yani, Hours of Darkness Vietnam Savaşı sırasında kurgulanır ve Red’e odaklanır. NVA ve VC askerlerine karşı savaşırken ormandaki takım arkadaşlarını bulur ve kurtarır.

Hours of Darkness tıpkı ana oyun gibi, solo ya da co-op oynanabilir. Ayrıca “yeni donanım ve yetenekler” içerir. Hikayeyi tamamladıktan sonra kilidini açtığınız iki yeni mod da var: Bunlardan ilki Survivor Mode. Adından da anlaşılacağı gibi, bu, yükünüzü sınırlayan daha zor bir moddur. Diğer mod, daha fazla eylem için size “cömert” bir yük verdiğinden temelde tam tersi olan Action Movie Mode‘dur.

Hours of Darkness genişlemesinin haricinde, tüm Far Cry 5 oyuncuları Far Cry Arcade için yeni Vietnam temalı içerik alıyorlar. Bu varlıklar, Arcade araçlarını kullanarak yaptığınız tüm haritalar için kullanılabilir. Ubisoft, Far Cry 5’in gelecekteki genişlemelerinin de temalı varlıkları ücretsiz olarak içereceğini sözlerine ekledi.

Hours of Darkness’ı 12 dolar karşılığında kendiniz alabilirsiniz. Ayrıca 30 dolarlık Season Pass ve 90 dolarlık Gold Edition ile birlikte de alabilirsiniz. Lost On Mars (Mars’ta uzaylılarla savaştığınız) ve Dead Living Zombies (zombilere karşı savaştığınız), iki genişleme Hours of Darkness takip edecek.

Diğer yandan, Ubisoft bugün, Spotify gömülü programını kullanarak dinleyebileceğiniz Hours of Darkness müziklerini yayınladı.