Fenomen Dizi The IT Crowd Geri Dönüyor

Fenomen Dizi The IT Crowd Geri Dönüyor

The IT Crowd

The IT Crowd

NBC, daha önce hit olmuş The Office‘in BBC sürümünü uyarlayan bir dizi yaptı ve şimdi aynı şeyi bir başka hit olan The IT Crowd ile yapmayı umuyor. Ağ, Kanal 4’ün sitcom’unun orijinal yaratıcı Graham Lineham‘la uyarlanacak ve üretilecek. Dizi; İngiliz dizisi gibi, dev bir şirketin IT departmanındaki teknoloji işçilerinin etrafında dönecek ancak bir klonu olmayacak. Dizi, orijinalin yeniden canlandırılması olacak. Lineham, Twitter’da yaptığı açıklamada, “Ah, evet, üzerinde çalışıyoruz, aynı türden bir gösteri beklemeyin ve herkes mutlu olacaktı.” dedi.

Orijinali, 2006’dan 2010’a kadar yayınlandı ve 2013’te piyasaya sürülen bir tamamlama belgesi ile bitti. Dizi de; Chris O’Dowd, Richard Ayoade ve Katherine Parkinson, bir bodrum bürosunda çalışan ve diğer çalışanlar tarafından göz ardı edilen sosyal açıdan yetersiz “standart inek” olarak rol aldı. Dizinin en belirgin ve bilinen teknik destek cümlesi ise “Kapatıp tekrar açmayı denediniz mi?” olmuştu.

Tuhaf bir şekilde, bu, NBC’nin diziyi uyarlamaya yönelik üçüncü girişimidir. 2007 yılında Joel McHale ve Jessica St. Clair bir pilot bölüm yapmışlar ve 2014’te bir pilot bölüm daha oluşturulmuş ama ne yazık ki daha ileriye gitmemiş. Yeni uyarlamada kimlerle oynayacakları konusunda henüz haber yok. Ama iyi bir kadroya ihtiyaçları olacak.

The IT Crowd En İyi 5 Sahne

Kaynak: 1