FIFA 18 Güncellemesi Çıktı

FIFA 18 Güncellemesi Çıktı

FIFA 18 Güncelleme

FIFA 18 Güncelleme

FIFA 18 Güncellemesi, Ultimate Team’de bazı değişiklikler yapıyor, ayrıca kalecilerin maçlarda nasıl davrandıkları ve hakemlerin hava topu mücadelelerini nasıl algıladıkları hakkındaki diğer ince ayarlar arasında değişiklik yapar.

EA, yeni yamanın defans oyuncusunun bir hava mücadelesi kazanması üzerine hakemlerin bazen yanlış kararka penaltı verdiği bir sorunu çözdüğünü açıkladı. Diğer oyun değişiklikleri, bir kalecinin kurtarma işleminden sonra toparlanıp topu tekrar almak için gereken sürenin azaltılmasıdır. Ayrıca, kalecilerin geri paslara cevap vermediği bir sorunu da giderir.

Ultimate Team’de, şimdi FUT Champions’ı oynarken PlayStation Dinamik Menüsü veya Xbox Giriş Menüsü’nü ne kadar süre açık tutabileceğiniz konusunda bir sınır var; süresi dolmadan devam ettirmezseniz oyunun kaybedileceğini bildiren bir zamanlayıcı görünecektir. Diğer değişiklikler, bazı ses ince ayarları ve hata düzeltmeleri içerir.

FIFA 18 Güncelleme Yama Notları

Oynanış
Bir savunmacının oyun kuralları içerisinde hava topu mücadelesi kazanması sonrası çapışma durumunda verilen penaltı kararı ile ilgili düzeltme.
Kalecinin topu almak için gereğinden fazla hamle yapmama sorunu.
Kaleciler bazen geri paslara çıkmamaktadır.
– – – Bu sorun, manuel paslar kullanılıyorsa daha sık gerçekleşir.

Ultimate Team
Bir oyuncunun Xbox Giriş Menüsü’nü bir FUT Şampiyonası maçı sırasında açık tutabileceği süreye bir sınırlama getirildi.
– –  – Bir FUT Şampiyonası maçı sırasında Xbox Giriş Menüsü açıldığında, geri sayım sayacının yanı sıra, oyuncunun süre ölçeri sona ermeden oyun oynaması gerektiğini veya maçın kaybedileceğini gösteren bir mesaj eklendi.
– –  – Bu zamanlayıcı Pause (Duraklat) Menüsü’ndayken veya devre arasında etkin olmayacaktır.
Bir oyuncunun PlayStation Dinamik Menüsünü bir FUT Şampiyonası maçı sırasında açabilmesi için süre sınırlaması getirildi.
– —  Bir FUT Şampiyonası maçı sırasında PlayStation Dinamik Menüsü açıldığında, geri sayım sayacının yanı sıra, oyuncunun süreölçeri bitmeden veya maçın kaybedileceğini gösteren bir mesaj eklendi.
– – – Bu zamanlayıcı Pause (Duraklat) Menüsü’ndayken veya devre arasında etkin olmayacaktır.
Oyuncular, son denemeleri hâlâ aktifken, mevcut Günlük Knockout Turnuvasında herhangi bir deneme yapılmadığı mesajı ile ilgili sıkıntıya değinildi.
Rakip Seçimi ekranına girdikten hemen sonra Squad Battles’da bir rakibi seçerken oyunu hemen dondurma ile ilgili sıkıntıya değinildi.
FUT Şampiyonlardaki takımın gereksinimleri için bazı metinler düzeltildi.
Belirli durumlarda Duraklatma Menüsü’nde Player Performansı ekranında yanlış genel bir oyuncu derecelendirmesiyle görsel bir soruna değinildi.

Online Modlar
Profesyonel Kulüplerde ek matchmaking bölgeleri eklendi.
Oyuncular mevcut bütün duraklamaları kullandıysalar, çabuk oyuncu değişikliği ile ilgili sıkıntıya değinildi.
Pro Clubs Championship kutlamalarında kupa bulunmaması ile ilgili sıkıntıya değinildi.
Sesli Sohbet oyun başlatıcısı vasıtasıyla devre dışı bırakıldığında, Pro Club’lardan ayrılan Captains ile eşleşir (yalnızca PC).

Kariyer Modu
Oyuncular ilk sezonda, kariyer modu kurulumu sırasında ilk yaz transfer penceresi devre dışı bırakıldıysa, takımınıza gelmeyecek şekilde ön sözleşme imzalama ile ilgili sıkıntıya değinildi.
Bazı oyuncu nitelikleri Squad HUB’da eksikti.

Turnuvalar
Bayanlar Uluslararası Kupasındaki turnuva şemasının yarı finallerden sonra boş olması ile ilgili sıkıntıya değinildi.

Görsel / Ses / Sunum
Bazı stadyumlarda duyulan tekrarlanan ıslık.
Bundesliga yayın paketi ile ilgili bazı görsel sorunlar.
Bir dizi arma ve kit için yapılan güncellemeler.

Kaynak: 1