FIFA 18 Oyunu ve Yeni Ultimate Team Ayrıntıları Ortaya Çıktı

FIFA 18 Oyunu ve Yeni Ultimate Team Ayrıntıları Ortaya Çıktı

FIFA 18

FIFA 18

FIFA 18 Ultimate Team

FUT Kartlarıyla başlayarak; EA, Stories (Hikayeler) adlı yeni bir özellik ortaya çıkardı. Bununla birlikte klasik oyuncuların kariyerindeki farklı aşamalar için üç Ultimate Team kartı alacakları öğrenildi. Örnek olarak, Ronaldinho‘nun 2002’de PSG’de oynadığı bir kart var, bir diğeri 2010’da AC Milan’da oynadığı kart ve diğeri ise, Barselona‘da oynarken 2004’te Dünya’da Yılın Futbolcusu ödülünü kazandığında ki zirve vurgusunu belirten “prime” kart. Bu üç karttan ikisi paket halinde edinilebilecek ve takım oluşturma zorlukları dahil. Prime kartlar ise yalnızca Perşembe günleri mevcut olacak. Bunları yalnızca sınırlı zaman paketleri ve takım oluşturma zorluklarıyla alabileceksiniz. Fragmanda yeni kart hikayelerine göz atabilirsiniz. 

FIFA Ultimate Team Kartları

FIFA 2018 Ne Zaman Çıkacak?

Buna ek olarak, EA yeni FIFA 18 oyununu gösterdi. Şirket gerçek anlamda altı gerçek Real Madrid oyuncusu tarafından oynanan bir maça başladı. Bununla ilk tam FIFA 18 maçı gösterilmiş oldu. 

Daha sonra Nintendo Switch’de FIFA 18‘in Ultimate Team modu hakkında konuşmaya geçildi. FUT, Switch sürümüne dahil olmasına rağmen, PS4 ve Xbox One yinelemelerine kıyasla biraz daha kısıtlanmış sürümüdür. Paketlere, transfer marketi, sezonlar ve SBC’ler hepsi dahildir ancak Kartlar ve Hikayeler Switch versiyonda eksiktir. 

Sonunda, başka bir yeni FUT özelliği olan Squad Battles da açıldı. Bunlar, oyunu oynayanlar tarafından oluşturulan YZ (Yapay Zeka) kontrollü takımlara karşı yarıştığınız haftalık tek kişilik yarışmalardır. Tek kişilik Ultimate Team modu için “en iyi” ödülleri sunar, ancak yalnızca PS4, Xbox One ve PC sürümlerinde mevcuttur. 

FIFA 18 Haziran’da açıklandı ve 29 Eylül’de PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PS3 , Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacak. Ronaldo Edition veya Icon Edition‘ı önceden sipariş eden müşteriler üç gün önce oynamaya başlayabilirler. Ayrıca, EA Access ve Origin Access üyeleri, 21 Eylül’den itibaren Xbox One/PC’de 10 saatlik bir denemenin tadını çıkarabilirler. 

FIFA’ nın önde gelen rakibi PES 2018 ise FIFA’dan iki hafta önce son nesil ve yeni nesil konsollar ve PC için oyunu 14 Eylül 2017’de çıkartacak.