Final Fantasy 15’in Noctis DLC’i Tekken 7’ye Geliyor

Final Fantasy 15’in Noctis DLC’i Tekken 7’ye Geliyor

Daha önce açıklandığı gibi, Final Fantasy 15 kahramanı Noctis, Tekken 7‘de bir sonraki oynanabilir DLC karakteri olarak belirlendi. PS4, Xbox One ve PC gelmesi artık çok yakın.

Bandai Namco, Noctis DLC‘nin 20 Mart’ta tüm üç platform için çıkacağını duyurdu. Bu, karakterin dövüş oyunu versiyonuna en iyi şekilde bakmamızı sağlayan yeni bir fragmanın yanı sıra tarihini de paylaşmış oldu. Noctis’in esas olarak FFXV‘den Royal Arms’ından ibaret olan silahları sergiliyor.

Tekken 7 Noctis DLC Tanıtım

Noctis DLC sadece yeni bir karakterden ibarettir. Fragmanda da görüldüğü gibi, FFXV’den aynı isimde benzin istasyonu bulunan yeni bir sahne olan Hammerhead de geliyor. Cindy’nin arka planda durduğunu bile görebilirsiniz. Ayrıca Noctis; Casual Outfit, Royal Raiment, King Raiment Fighting ve FFXV’nin Moogle Chocobo Carnival güncellemesiyle aynı kıyafetler sunan Choco-Mog Stili de dahil olmak üzere en saçma sapan kıyafetleri de içeriyor.

Daha önce piyasaya sürülen Geese Howard DLC, $8/£6.49 fiyatlandırma ile satılmıştı. Noctis DLC için ise henüz bir fiyat paylaşılmadı. Dikkat edilmesi gereken bir nokta, Tekken 7’nin hikaye modunda Noctis’in görünmeyeceği, ama fragmandaki görüntülerde de görebileceğiniz gibi, ona bowling yapmaya gidebilirsiniz.

Noctis

Noctis

Noctis DLC

Noctis DLC

Tekken 7 Noctis

Tekken 7 Noctis

Tekken 7 Noctis DLC

Tekken 7 Noctis DLC