Fortnite: Battle Royale Bu Hafta Silahlarından Birini Kaldırıyor

Fortnite: Battle Royale Bu Hafta Silahlarından Birini Kaldırıyor

Fortnite’ın Battle Royale modunda SMG‘yi beğeniyorsan, şimdi oyuna biraz zaman ayırmalısın. Epic Games, en azından onu PC, PS4 ve Xbox One‘daki popüler çevrimiçi atıcıdan çıkarmayı planlıyor. Ancak bazı özellikleri kullanılmaya devam edilecek. 

Son gelişme güncellemesinin bir parçası olarak Epic, konsollardaki 60 FPS modu ve yeni öğelerin tanıtımı da dahil olmak üzere oyun için sahip olduğu bazı planları paylaştı.

Gelecekte geri dönecek olsa da, SMG  oyundan çıkacak. Bir Epic temsilcisi Reddit’e “Daha fazla silah ve diğer öğe türleri ekledikçe itemizasyon dengesinin bozulmadığından emin olmak istiyoruz” dedi. “Gelecekte daha fazla öğe serbest bırakılacak. Bekleyeceğiz ve tabii ki zamanlama doğru olduğunda öğeler Apps Kasası‘ndan çıkacak.” diye ekledi. 

Fortnite‘ın yeni güncellemesi, Crossbow’da sessiz ve sınırsız cephaneli bir silah türünü ekledi. Epic’in çalışmalarında, yeni silahlar ve sarf malzemeleri de  yer alıyor. “Ayrıca, heyecan verici hale getirmek için yolun aşağısında (silahlar ve sarf malzemelerinin ötesinde) farklı türde öğeler eklemek istiyoruz.” diye ekliyor. 

Bunun ötesinde, Epic‘in de yeni Sınırlı Süreli Mod için planları var. Yakın gelecekte 50v50, Blitz (eşleşmelerin daha kısa olduğu) ve çevreler arasında daha az zaman olan bir modifiye edilmiş versiyon planı var. Stüdyo, geri bildirimleri göz önünde bulunduruyor. 

Kaynak: 1