Fortnite Battle Royale Güncellemesi Shotgun’u Ekliyor

Fortnite Battle Royale Güncellemesi Shotgun’u Ekliyor

Fortnite Battle Royale Güncellemesi

Fortnite Battle Royale Güncellemesi

Fortnite’a iki silah eklemesiyle potansiyel olarak rekabet ortamını sarsacak yeni bir güncelleme geliyor. 3.3.1 güncellemesi Heavy Shotgun’u, Battle Royale moduna ve Flame Grill Floor Trap’i, Save the World moduna getirecektir.

Epic, Fortnite güncellemeleri için hızlı yanıt yaklaşımını benimsedi, düzenli olarak tweaks ve eklemeler yaptı. Daha dün, bina kaynaklarını biraz daha az yapmak için Blitz Mode‘da yeni değişiklikler yaptığını duyurdu. 3.3 güncellemesi uzaktan patlayıcılar ekledi ve karışımlara llamas verdi. Bu da geçen hafta piyasaya sürülmüştü.

Fortnite sürekli güncellemler ile desteklenmeye devam ediyor. Ayrıca oyunun popülerliği, son zamanlarda popüler Streamer Ninja ile oynayan Drake tarafından da desteklendi. Bunu E3’te bir şöhret etkinliğinin duyurusu izledi ve Ninja, CNBC ile röportaj yaptı.

Tüm bunlar Fortnite’ın şuan sadece davet sistemi ile oynanabilen mobil sürümünün iOS App Store’un en tepesine yerleşmesine yardımcı oldu. Bilgisayar ve konsol sürümlerinde kayda değer birkaç değişiklik yapsa da Xbox One X sürümü ile karşılaştırılınca telefonlarda hala daha güçlü olduğunu gösteriyor. Xbox One X’deki Fortnite ve iPhone X’daki Fortnite karşılaştırmasına videoda göz atabilirsiniz. Mobil sürüme göre oldukça iyi görünüyor.

Fortnite Xbox One X ve iPhone X Karşılaştırması

Fortnite oyununu oynayabilmeniz için bilgisayarınızın yeterli sistem gereksinimlerine sahip olup olmadığını merak ediyorsanız şu konumuza göz atarak öğrenebilirsiniz; “Fortnite Sistem Gereksinimleri“. Ayrıca; “Fortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri“.

Kaynak: 1