Fortnite Battle Royale Sezon İki Başlıyor

Fortnite Battle Royale Sezon İki Başlıyor

Fortnite Battle Royale Sezon İki

Fortnite Battle Royale Sezon İki

PUBG benzeri hayatta kalma oyunu Fortnite Battle Royale Sezon İki bugün başlıyor ve birlikte  oyunda alabileceğiniz bir dizi yeni kozmetik ürün geliyor. Battle Royale indirmek ve oynamak için ücretsiz olsa da, Epic, Sezon İki’deki yeni parçalardan birine derhal erişim hakkı tanıyan ve oynayarak daha fazla kazanmanızı sağlayan bir Battle Pass önermektedir.

Battle Pass, 950 V-Bucks ile satın alınabilir. Bir karakol kıyafeti, Pulse Axe Pickaxe ve Royale X Glider’i de içeren karakteriniz için ürünlerin kilidini açar. Sezon boyunca daha çok oynarsanız Battle Pass’ınızı yükselteceksiniz ve bu da 65’den fazla ek ödülün kilidini açıyor. Ayrıca V-Bucks satın alarak seviyeleri satın alabilir ve süreci hızlandırabilirsiniz.

Fortnite Battle Royale’s Battle Pass

Oyunun web sitesinde Fortnite Battle Royale‘s Battle Pass hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Satın almayanların Sir Glider Brave planör ve “Wave” ve “Ride the Pony” emotörleri de dahil olmak üzere oyunu oynayarak yeni kozmetik ürünlerinin çoğunu ücretsiz olarak açabilmeleri mümkün olacak.

Fortnite Battle Royale Sezon İki, 14 Aralık – 20 Şubat tarihleri arasında oynanıyor olacak. Bununla birlikte, oyuncuların sadece Battle Royale’ın sınırlı süreyle 50 vs 50 moduna katılmaları için birkaç günü daha var. Bu 17 Aralık Pazar gününe kadar sürüyor.

Kaynak: 1