Fortnite Battle Royale’in Muhteşem Harita Güncellemesi Çok Yakında

Fortnite Battle Royale’in Muhteşem Harita Güncellemesi Çok Yakında

Bu haftaki Fortnite Battle Royale harita güncellemesi yalnızca basit bir ayrıntıdan fazla değil. Epic, batının yarısında, binaların altı ya da yedi katlı olduğu en büyük kent Tilted Towers da dahil olmak üzere beş yeni adlandırılmış yer ekledi. Ve yakınlarda çatışma için tasarlanmış bir yer altı şebekesi.

Geliştirme ekibi Tilted Towers‘ı oyunun ilk şehri olarak nitelendiriyor.

Shifty Shafts’ta düşmanlarınıza daha da yakınlaşırsınız, “Orta büyüklükte bir yeraltı madeni” bulunduğunu söyledi. Bu ikinci önemli gelişme. Rauchberger : “Bu çok sayıda klostrofobik kişiye sebep olacak. Karanlık ve silahlar.. Bu delice.” dedi.

Yeni haritayı tam olarak görelim. İlk resim eski haritadır, ikincisi ise yeni harita.

Farkı gördünüz mü? Hemen beş yeni yeri göreceksiniz: Junk Junction ve kuzeybatıdaki Haunted Hills, batı kıyısındaki Snobby Shores, haritanın merkezine yakın Tilted Towers ve hemen altındaki Shifty Shafts. 

Rauchberger, değişikliklerin arkasındaki fikirin, doğuya paralel olarak haritanın batı tarafına da yoğunluk katmak olduğunu belirtiyor.

Rauchberger endişelenmek için bir neden olmadığını söylüyor: ekip isterseniz daha temkinli bir stile izin vermeye kararlı. “Çok fazla para yatırmak istemedik, hala insanların açık havada veya dağda olmasını ve kendilerini ifade edebilecekleri çeşitli senaryoları olmasını isteriz.” dedi. Ekip, dengenin doğru olduğundan emin olmak için oyuncuların geri bildirimlerini dikkate alacak.

Bu adlandırılmış kasabaların yanı sıra ekip, daha fazla ilgi noktaları ekliyor – keşfedebileceğiniz daha küçük yerleşimler ve binalar olacak. 

“Önceden her şeyde benzer bir yeşil ton vardı ve biz bunu hazırlamak istedik,” dedi Rauchberger. “Dolayısıyla farklı biyomlar ekledik, şimdi bir dağ bölgesi, bir çiftlik bölgesi, bir bataklık bölgesi var ve eski çimen görünümü haritanın daha küçük bir bölümündeydi.” dedi. Bu yeni görsel, ilgi çekici noktaları daha kolay anlaşılabilir hale getirecek ve takım arkadaşlarına seslenme konusunda kolaylık sağlayacak.

Estetik kısmen takımın oyuna dahil olduğu yeni bir seviyede gruplandırma teknolojisinin bir sonucudur. Bu da performansı feda etmeden daha ayrıntılı ortamlar oluşturmalarını sağlar.  “Önce, her şeyi aynı anda yükledik, böylece haritanın tüm köşeleri hep oradaydı. Yeni teknoloji ile, bunları seçici olarak dünyanın neresinde olduğunuza göre gösteriyoruz bu da daha özgür hissetmelerini sağlayacak.” 

Rauchberger’e, Epic’in Fornite Battle Royale‘i için ikinci bir harita eklemeyi planlamış olup olmadığı sorulduğunda  “Henüz somut bir planım yok, ama kesinlikle bu fikre açığız.” diyor.

Kaynak: 1