Fortnite Blitz Showdown Yarışması

Fortnite Blitz Showdown Yarışması

Fortnite Blitz Showdown

Fortnite Blitz Showdown

Epic, PS4, Xbox One, PC ve mobil cihazlarda Fortnite: Battle Royale‘da yeni bir yarışma başlattı. Battle Royale‘de şu anda devam eden iki sınırlı zaman modunun üstüne, oyuncular oyunun ikinci yarışmasına katılabilir: Blitz Showdown.

Geçen ay düzenlenen Solo Showdown yarışması gibi, Blitz Showdown da kendi kendini seçen diğer katılımcılara karşı sınırlı bir yarışmadır. Ancak bu kez, oyuncular Blitz maçlarında yarışırlar, yani her biri eskisinden çok daha hızlı oynanır. Epic, “Çemberler daha hızlı olacak, daha hızlı mücadele edecek ve elemeler artık final skorlarını etkileyecek” dedi.

Blitz Showdown’da, oyuncular sıralamasında bir puan kazanacaklar; Yarışmanın sonunda yeterince yüksek puan alanlar, Fortnite‘ın oyun içi para birimi olan V-Bucks‘ın önemli bir ödülünü kazanacaklar. Ödüllerden birine uygun olmak için en az 25 tane oynamanız gerekir ve sıralamanız her maçtaki yerleşimleriniz tarafından belirlenir.

Her sunucu bölgesindeki en iyi 100 oyuncu bir ödül alacak. Birinci olan oyuncu 20.000 V-Bucks alacak. Beşinci ile ikinci sırada gelenler 13.500 V-Bucks alırken, ilk 100’ün içinde kalan oyuncular 7,500 V-Bucks alacak. Resmi Fortnite web sitesinde Blitz Showdown yarışması için kuralları okuyabilirsiniz.

Blitz Showdown, 7 Haziran’a kadar olacak. Epic, blogunda yarışma boyunca her bölge için puanları takip edecek. Geliştirici ayrıca Showdown yarışmalarını da büyütüyor ve Battle Royale’ın düzenli bir arenası olacak. Epic, “Gelecekte düzenli olarak farklı Showdown formatlarını keşfedeceğiz” dedi.

Showdown’a ek olarak, oyuncular hala Blitz v2‘nin takım maçlarına ve geri dönen Teams of 20 sınırlı zaman moduna katılabilirler. Adından da anlaşılacağı gibi, ikincisi oyuncuları 20 kişilik beş takıma böler ve amaç kalan son takım olur.