Fortnite Güncellemelerinin Değişiklikleri

Fortnite Güncellemelerinin Değişiklikleri

Fortnite Değişiklikler

Fortnite Değişiklikler

Fortnite‘ın 4.3 içerik güncellemesi artık mevcut ve bu, Bouncer olarak adlandırılan Battle Royale‘e yeni bir ürün sunuyor. Epic’in uyguladığı tek değişiklik bu değil; Geliştirici ayrıca, oyuncular arasında “en önemli endişeleri ele almak” ve oyunu dengelemek için bir dizi silah ve yapı ayarlamaları da yaptı.

Silah değişiklikleri açısından, Minigun’un doğruluğu% 10 artırıldı, yapılara karşı verdiği hasar ise 30 (25’ten) oldu. Ayrıca, yapılara karşı Tüfekler, SMG’ler, Tabancalar ve LMG’ler için düşme hasarları giderildi ve C4’lerin yapı patlaması yarıçapı 400’den 600’e çıkarıldı.

Bu değişikliklerin yanı sıra, Epic yağma için de bazı düzenlemeler yaptı. Malzemelerin taban ganimet olarak düşme şansı % 33 oranında azaltılmış ve taban yağmalarının yığın boyutları aynı şekilde % 33 oranında azalmıştır. Patlayıcı cephane mevcudiyeti de % 50 oranında azalırken, hafif cephane yığını boyutları 18’e (12’den) yükselmiştir.

Epic‘e göre, bu ayarlamalar takip edilecek ve daha iyi ayarlanacaktır. Epic, “Bu değişiklikleri, etkileri değerlendirmek ve gerektiğinde yeniden ayarlamak için canlı olduklarında yakından izleyeceğiz.” dedi. Fortnite web sitesindeki yama notlarındaki tüm ayarlamaların listesini okuyabilirsiniz.

Denge ayarlamaları, yukarıda bahsedilen Bouncer ile birlikte, Battle Royale’de ortaya çıkan yeni bir tuzak türü ile birlikte gelir. Bouncer, Hazine Sandıkları, Tedarik Drop’ları, Tedarik Llamas’ları veya yer ganimetinde bulunabilir. Duvarlara veya yere yerleştirilebilir ve üzerine bastığında havaya uçan oyuncuları gönderir.