Fortnite için Güncelleme Çıktı

Fortnite için Güncelleme Çıktı

Her ne kadar beklenenden biraz geç ilerlemesine rağmen, Fortnite için yeni güncelleme tüm platformlara ulaştı. Sürüm 2.5.0 yama eki; Battle Royale ve Save the World modlarında, PC ve PS4’te popüler PvP modunda keşfedilecek yeni bir silahın yanı sıra yeni alanlar da dahil olmak üzere bazı büyük değişiklikler ve eklemeler yapar.

Battle Royale şimdi kısa bir gecikmeden sonra yakındaki tüm oyuncuları uzun mesafeli uçurmaya gönderen yeni bir patlayıcı olan Impulse Grenade‘ye ev sahipliği yapıyor. Blue nadir bir üründür. Sadece Treasure Chests ve Supply Drops’ta bulunabilir. Videoda neler yaptığına bakabilirsiniz.

Impulse Grenade

Battle Royale maçları sırasında Hazine sandığını bulacağınız yerler arasında yeni “tematik Tapınaklar haritaya gizlenmiş”. Bunlardan birini resimde inceleyebilirsiniz ve onlara Çinli bir mimari bakışı varmış gibi görünüyor ve Çinli bir mimarisi var gibi. Bu arada, The Save the World, Lunar New Year çevresinde temalı yeni kahramanlar ve Dragon silahları tanıttı.

Battle Royale PS4 ve Xbox One oyuncuları için bazı teknik değişiklikler içermektedir. Bu konsolların standart versiyonları artık dinamik çözünürlük ve yüksek kalitede zamansal yükseltme özelliğine sahiptir. Bir Xbox One X’i olanlar artık “tam” 4K’da oynayabilirken, PS4 oyuncuları artık Fortnite‘de çok fazla yama indirmemelidir.

Buna ek olarak, artık birkaç öğenin düşme olasılığı daha az; örneğin crossbow, minigun ve Chug Jug gibi. Yeniden ateşlemeye hazır olduğunda sarsıntı ses çıkarması gibi dikkate değer bazı ses iyileştirmeleri yapıldı. Ayrıca ahşap, taş veya metal üzerinde koşarken ayak seslerinin “yukarıda” ve “alttaki” versiyonları da vardır.

Ücretli erken erişimde kalan ancak eninde sonunda herkes için ücretsiz olacak olan Save the World de bu güncellemede bazı önemli eklemeler yapıyor. Sözü edilen Dragon silahlarına ve Lunar New Year kahramanlara ek olarak, Heartbreaker ve Crossbow artık mevcut. En önemlisi, Spring It On etkinliği başladı; yeni görevler ve ödüller tanıtıldı ve önümüzdeki haftalarda eklenecek çok şey olacak.

Yenilikler hakkında ayrıntılı bilgi için, buradan tam yama notlarına göz atabilirsiniz.

Kaynak: 1