Fortnite Nintendo Switch’e Geliyor

Fortnite Nintendo Switch’e Geliyor

Fortnite Nintendo Switch

Fortnite Nintendo Switch

Fortnite‘ın bir versiyonu Nintendo Switch‘e yönlendirilebilir. Oyun PS4, Xbox One, PC ve iOS için (bu yaz çıkacak bir Android versiyonu ile birlikte) halihazırda mevcut durumdadır ve şimdi Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi (GRAC) tarafından Switch için derecelendirilmiştir.

Kore notuna ek olarak, hem Eurogamer hem de Kotaku, Fortnite’ın Switch portunun gerçek olduğunu duyduklarını söylüyor. Derecelendirme 1 Haziran’da yayınlandı, ancak bu mutlaka limanın yakın zamanda başlayacağı anlamına gelmiyor. Epic Games şimdilik söylentilerle ilgili yorumda bulunmadı.

Portun; Save the World, Battle Royale‘i veya her ikisini de içerip içermeyeceği açık değil. Switch tartışmasız, oyuna girebilecek tek taşınabilir konsol ve Nintendo’nun en son konsolu günden güne güçlenmeye devam ediyor. Oyunun çizgi stili de, Battle Royale rakibi PUBG‘nin daha gerçekçi askeri vibrasyonlarından daha iyi görünüyor. Bununla birlikte, E3’ün gelmek üzere, daha yakın zamanda yeni haberler duyacağız gibi gözüküyor. Etkinlikte Fortnite oynanabilen ve “özel ödüller” kazanılabilen bir stantın olacağı biliniyor.