Fortnite PS4 Xbox One ve PC için Ücretsiz

Fortnite PS4 Xbox One ve PC için Ücretsiz

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale

PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox One Game Preview sürümünün çıkmasına daha birkaç ay var. Ancak benzer bir deneyim arayan oyuncular artık Fortnite Battle Royale‘e geçebilirler. Bağımsız mod bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC için kullanılabilir durumda. 

Popüler hayatta kalma oyunda olduğu gibi; Battle Royale, bir planör ve kazma ile 100 oyuncuyu silahsız büyük bir haritaya bırakıyor. Amaç tüm diğer oyuncuları geride bırakmaktır. Oyunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. 

 – Fortnite Battle Royale İndir (PlayStation 4)
 – Fortnite Battle Royale İndir (Xbox One)
 – Fortnite Battle Royale İndir (PC)

Epic Games, oyun için kozmetik ürünler şeklinde mikro işlemler sunacak ancak geliştirici, oyunu etkileyen herhangi bir öğe satmayacağını veya oyunculara avantaj sağlamayacağını belirtti. 

Battle Royale, piyasaya sürülen oyunun son yaması ile aynı zamanda denk geldi. Fortnite‘ın 1.6.3 güncellemesi bugün çıktı. Yeni bir Battle Royale maçı tipi gibi (Duos ve Squad), üç yeni silah ve tedarik düşüşü de dahil olmak üzere birçok yeni özellik sunuyor. Ayrıca hem PvP hem de PvE modlarında hataların uzun bir listesini düzeltiyor. 

PUBG geliştiricisi Bluehole geçtiğimiz günlerde Fortnite’ın Battle Royale modu hakkında konuşarak, oyunun kendi adıyla olan benzerliğiyle ve Epic’in Battle Royale’i tanıtırken PUBG’ye atıfta bulunduğu gerçeğinden bahsetti. Bluehole Başkan Yardımcısı ve yapımcı Chang Han “Epic Games’in Fortnite’ın topluluğa tanıtımında ve basınla iletişimde PUBG’ye başvurduğunu fark ettik. Bu hiç bizimle tartışılmadı ve doğru olduğunu düşünmüyoruz.” dedi.