Fortnite Sezon 4 Battle Pass’ın Teması Süper Kahramanlar Olabilir

Fortnite Sezon 4 Battle Pass’ın Teması Süper Kahramanlar Olabilir

Fortnite: Battle Royale‘in bir sonraki sezonu geldi gelecek. Sezon 3‘teki son meydan okumalar yaşanıyor. Ayrıca meteor gizeminin bir sonraki bileşeni gibi görünürken, Epic Games, Sezon 4‘ün mağazada sahip olacağı yeni bir tanıtım görseli yayınladı ve süper kahraman temalı olabilir.

Epic, resim ile “Savaş. Uyarla. Kazan. Sezon 4 yakında.” metnini Twitter’da paylaştı. Görüntü bir süper kahramana benzeyen şeyleri gösteriyor. Bu da Sezon 4 Battle Pass‘tan ne tür yeni skinler ve kozmetikler beklediğini gösteriyor. Sezon 3’ün skinleri büyük ölçüde uzay temalı, devam eden meteor ve uzaylı spekülasyonları ile bağlanacaktır. Epic belki de Avengers: Infinity War‘ın sinemalara çıkmasından yararlanmak isteyebilir.

Fortnite Sezon 4

Sezon 4 için bir başlangıç tarihi henüz açıklanmadı. Ancak Sezon3, 3 Mayıs’ta sona erecek şekilde ayarlandı. Sezon 4’ün hemen mi başlayacağı belli değil, ancak satış için başka bir Battle Pass olmasını bekleyebilirsiniz. Epic, Sezon 3’leri gerçek dünya parası için satmayı planlamıştı ancak sonuçta sadece bir oyun parası olan V-Bucks için teklif vermeye karar vermişti.

Hala Battle Royale’ın meteorının ne yapacağını bilmiyoruz. Oyuncular tekrar tekrar Tilted Towers‘a çarpmasını beklediler ama henüz bir şey olmadı. Bu, Epic’in yakın zamanda bir Tilted Towers güncellemesiyle kabul ettiği bir şey.

Belki uzaylılar geliyor ve süper kahramanlar onlara karşı savaşmak zorunda kalacaklar. Belki meteor bir şekilde yukarıda resmedilen süper kahramandır. Durum ne olursa olsun, Sezon 4 yakında başlayacak ve bu arada meteorlar çarpmaya başlıyor.