Fortnite Sezon 4: Blockbuster Challenges ile Ücretsiz Battle Pass Star Nasıl Alınır?

Fortnite Sezon 4: Blockbuster Challenges ile Ücretsiz Battle Pass Star Nasıl Alınır?

Ücretsiz Battle Pass Star

Fortnite Sezon 4 resmi olarak başlıyor, bu da yeni bir Battle Pass anlamına geliyor ve haftalık challenges (meydan okumalar) mevcut. Bu sezonda bazı yeni kurnazlıklar var, ancak meydan okumalar geçmişte olduğu gibi çalışıyor. Aşağıya doğru takip etmeye değer Week 1 meydan okumalarında gizli bir saklanma var. Tabi eğer seviye yükseltmeye istekliyseniz ve ellerinizi mümkün olan en hızlı şekilde Omega skinine sokmaya hazırsanız.

Kazandığınız Battle Stars‘ın yanı sıra, tüm yedi Week 1 meydan okumaları, Blockbuster meydan okumalarının ilk ayağını tamamlayarak Set’te Quiet adlı bir yükleme ekranını netleştiriyor. Bu, maç öncesi yükleme ekranında gördüğünüz şeyleri özelleştirmenize izin verir. Reddit kullanıcısı Bfor45, yükleme ekranının oyun dünyasında saklanan bir şey hakkında çok ince bir ipucu sunduğunu bildiriyor.

Yeni güncellemede adaya eklenen film ekipmanı ile görüntü, hapishanenin yakınında çekilen bir sahneyi gösteriyor. Arka planda, bir Battle Pass simgesinin çok zayıf çizgisi var (aşağıda, uzaylıların başının arkasındaki kulenin üstünde görebilirsiniz). Bir maç sırasında oyundaki o konuma gidebilir ve simgeyi bulabilirsiniz (bu konum aşağıdaki haritada gösterilmektedir). Toplayın ve Battle Pass’ı bir seviyeye kadar sıralayın. Ufak bir hatırlatma, bunun ortaya çıkması için tüm Week 1 meydan okumalarını tamamlamanız gerektiğini unutmayın; İlk önce biraz ayak işi yapmadan oraya gidemezsiniz. Ayrıca bu, bunu hak etmek için Sezon 4 Battle Pass‘ı satın almanız anlamına gelir.

Blockbuster Challenges, Sezon 4 için iki yeni meydan okuma kategorisinden biri. Her bir Blockbuster, belirli bir haftadaki tüm meydan okumaları tamamlamayı içerir, her biri yukarıda belirtilen bir yükleme ekranı ödülü sunar. Yedi Blockbusters’ı bir kez yaptıktan sonra özel bir skin gibi görünen bilinmeyen bir ödül kazanacaksınız. Şimdilik, gelecekteki Blockbuster ödüllerinin de bu ücretsiz Battle Pass katmanı gibi sırlara yol açıp açmayacağını henüz bilmiyoruz.

Sezon 4 ayrıca Carbide challenges sunuyor. Bunlar da oldukça basittir, her biri sezon boyunca belirli bir seviyeye ulaşmanızı gerektirir. Battle Pass’ı satın alır almaz oyunculara verilen Carbide skini için farklı stil seçeneklerinin kilidini açarlar.