Fortnite, Sezon 4 Harita Güncellemesinde Yeni Gizli Yeraltı Alanlarını Ekledi

Fortnite, Sezon 4 Harita Güncellemesinde Yeni Gizli Yeraltı Alanlarını Ekledi

Fortnite Sezon 4 Harita Güncellemesi

Fortnite Sezon 4 Harita Güncellemesi

Epic Games, Fortnite: Battle Royale oyuncularına büyük Sezon 4 güncellemesinde sindirilecek çok şey sundu ve hepsinin yama notlarından açıkça görülmemesini sağlandı. Büyük bir kraterle sonuçlanan Dusty Depot‘a düşen göktaşı gibi adadaki ilk güncelleme sonrası Battle Bus yolculuğunuz büyük değişikliklerin bazılarını ortaya çıkaracak. Fakat hayranlar daha fazla kazarken ilk başta bulabilceklerinden daha fazla şeyler buluyorlar.

Sezon 4’ün başlangıcındaki ilk sahne, göktaşının nihayet düşeceğini ve süper kahraman temalı bir sezon alacağımızı gösterdi. Bazı skinler bununla uyuşuyor, ama yeni değiştirilmiş ada kendisi yapbozun ek parçalarını tutuyor gibi görünüyor. Dikkatinizi Dusty Divot ve Risky Reels’den çekin ve oyun içi haritada etiketlenmemiş diğer yeni alanları bulacaksınız.

Örneğin, Lonely Lodge’un sadece güneydoğusundaki isimsiz bölgeyi ele alalım. Evin çatısına gidiyorsanız, 1. Hafta’nın maydan okumalarını öğrenmek için harcayacağınız harflerden birini bulacaksınız. Ama daha ilgi çekici keşifleri tutan yeraltı. Ya merdivenin (görünen) alt katındaki bir kattan kırılarak veya uçurumun kenarından rampalar yaparak, bir yeraltı üssü bulursanız. TopiKoodaa tarafından Reddit’de yayınlanan bu videoda gösterildiği gibi.

Aşağıda, bilgisayarları, güvenlik kameralarını, soyunma odasını ve daha fazlasını, henüz belirsiz bir grup için bir duvardaki bir logoyla birlikte bulacaksınız. Reddit kullanıcısı __Kaneda__ tarafından gösterildiği gibi, Salty Springs’te bir merdivenin arkasına gizlenmiş bir delikten bulunacak benzer ama daha küçük bir gizli oda var.

Snobby Shores’in hemen kuzeydoğusundaki bölge ise daha da detaylıdır. Bir dağda eve doğru ilerleyin ve Philendrium’un videosunda gösterildiği gibi bir ambardan çıkan dev bir füze bulacaksınız. Atlayın ve başka bilgisayarların yanı sıra daha fazla bilgisayar, araba ve güvenlik kamerası bulacaksınız. Her şey bir Bond köpeğinin inine benziyor.

Potansiyel süper kahraman / kötü üsler bir yana, haritanın başka bir alanında çok daha farklı bir şey var. Qpaniic’in ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, büyük bir dinozor izi gibi görünen yıkılan bir bina var. Görünüşte bir film yapımcılığıyla Sezon 4’ün temalarından biri gibi, bir kümenin parçası olmak anlamına gelebilir. Yine de, oyuncuların göktaşının gizemini çözmeye çalışırken Morse kod mesajlarını kontrolör titreşimlerinden yorumlamaya çalıştıklarını düşünürsek, bu Sezon 4 veya 5’de neler beklediğiyle ilgili bazı yeni teoriler getireceğinden emin olabilirsiniz.

Şu an için, bu yeni alanların hiçbiri, sonuçta Battle Royale‘in oynandığı oyun üzerinde büyük bir etkiye sahip değildir, ancak adanın geliştiğini görmek hala eğlencelidir. Yeraltı üsleri ayrıca sezon boyunca oynana bilecek bazı devam eden hikayelerin olasılığını da alevlendiriyor. Bu noktada tamamen spekülasyonlar var, ama göktaşıyla bir şeyler yaptıktan sonra, sırada ne olduğunu anlamanız ve gezintiye çıkmak, Fortnite hayranları için eğlencenin sadece yarısı olacak.