Fortnite Sistem Gereksinimleri

Fortnite Sistem Gereksinimleri

Fortnite

Fortnite

Oyun, Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4 ve Xbox One için 25 Temmuz 2017’de ücretli bir erken erişim olarak piyasaya sürüldü ve 2018’de tam olarak çıkması bekleniyor. PlayStation 4 ve PC sürümleri arasında çapraz oynama özellikleri ile.

Fortnite, dünya nüfusunun % 98’inin ortadan kaybolmasına neden olan dünya çapında bir fırtınanın aniden ortaya çıkmasının ve zombi benzeri canlıların geri kalanına saldırmaya başlamasıyla birlikte çağdaş Dünya’da kurgulanmıştır. Epic tarafından Minecraft ve Left 4 Dead arasında geçiş olarak görülen Fortnite; rüzgarla üretilen haritalar üzerinde, kaynakları toplamak, fırtınayla savaşmaya ve kurtarılanları korumaya yardımcı olmak için savunma amaçlı hedefler etrafında sur yerleri oluşturmak için çeşitli görevlerde çeşitli oyuncularla işbirliği yapan dört oyuncuya sahiptir. Bu yaratıkların dalgaları ile mücadeleye girişmek için silahları ve tuzakları kurarak hedefleri yok etmeye çalışın. Oyuncular, kahraman karakterlerini, destek ekiplerini, silah ve tuzak şematografisini güçlendirmek için bu görevler boyunca ödüller kazanarak daha zor görevleri üstlenebilirler. Oyun, güncellemelere doğru kullanılabilecek oyun içi para birimi cinsinden satın almak için desteklenmektedir.

Ayrıca, Battle Royale türüne dayanan bağımsız bir mod olan Fortnite Battle Royale, Eylül 2017’de Windows, MacOS, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıktı.

Fortnite Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64 bit + Mac OSX Sierra
 – İşlemci: Core i3 2.4 GHz
 – Bellek: 4 GB
 – Ekran Kartı: Intel HD 4000
 – DirectX: Sürüm 11, yeni güncelleme ile Sürüm 10

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
 – İşlemci: Core i5 2.8 GHz
 – Bellek: 8 GB
 – VRAM: 2 GB
 – Ekran Kartı: Nvidia GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 eşdeğeri DX11 GPU
 – DirectX: Sürüm 11, yeni güncelleme ile Sürüm 10