Fortnite Thanos Modu Nasıl Çalışır?

Fortnite Thanos Modu Nasıl Çalışır?

Fortnite Thanos Modu

Fortnite Thanos Modu

Fortnite’ın Thanos modu artık çıktı. Süper kahraman güdümlü Sezon 4’ün ardından, Fortnite dün bir Avengers: Infinity War geçit etkinliği duyurdu. Sınırlı bir süre için, battle royalerlar; süper atlayışlar, Güç Taşları ve kötü adam Thanos‘u oynayabilecekler. Peki ama nasıl?

Thanos Nasıl Olunur?

Thanos olmak kolaydır, ama onun kadar hayatta kalmak zorlayıcı olabilir. Güncelleme v4.1‘in yama notlarında belirtildiği gibi, her bir Mashup’ın başlangıcında, fırtına güvenli bölgesinde Infinity Gauntlet parçalarını taşıyan bir meteor ile karşılaşılır. Infinity Gauntlet‘i kullanan herhangi bir oyuncu Thanos’a dönüşecek ve eğer Thanos elenirse, Gauntlet başka bir oyuncu tarafından kullanılabilecek. Çok uzun süre boşta kalırsa, bir sonraki meteor görünene kadar kaybolacaktır. Yama notları “Son oyuncunun ayakta durması zafer olacak” diye belirtiyor.

Thanos’un Hangi Güçleri Var?

Thanos’un dört temel yeteneği vardır ve hem sağlık hem de kalkanları kullanır. Bu ikincisi diğer oyuncuları yok etmeye başladığında yenilenir. O düşme hasarı almıyor, inşa etmiyor ve silahları ya da fırlatma pedleri kullanmıyor, çünkü onun için “bu kadar küçük insan cihazlarına gerek yok.”

Thanos’un hareketleri, yapıları tahrip edebilecek ve saldırganları dengeden çıkartabilecek bir yumruk içerir. Yere doğru uçarsa, zemini vurarak etki eden bir alan gerçekleştirebilir. Güç Taşı‘nı kullanarak, zamanla hasara uğrayan bir patlama ateşleyebilir. Ve süper sıçraması, en büyük engellerin üzerinde uçan mor juggernaut’u gönderir.

Thanos Skini Satın Alınabilir veya Kazananılabilir mi?

Yukarıda belirtildiği gibi, Thanos’un Battle Royale‘deki görünümü, Infinity Gauntlet Limited Time Mashup’a bağlandı. Thanos olmak, Gauntlet’in takılmasını ve devam eden saldırılardan kurtulmayı içerir.

Mod Ne Kadar Sürecek?

Tek maçlar “kabaca” 15 dakika kadardır ve hareket halindeki fırtına dairesi ile başlar. Dahası, fırtına normalden daha fazla zarar verir, ilk çember boyunca yüzde beş sağlık alır ve ondan sonra yüzde on daha fazla.

Modun kendisi ile ilgili olarak, v4.1’in yama notlarında, Infinity Gauntlet Mashup için tam bir zaman ölçeği belirtilmedi, bunun yanında “sınırlı bir süre” için çalışacağını söylendi.