Forza Horizon Dev’in Yeni Oyun Sesleri Tamamen Farklı

Forza Horizon Dev’in Yeni Oyun Sesleri Tamamen Farklı

  Playground GamesForza Horizon yarış dizisinin ardındaki bağımsız İngiltere stüdyosu, sesleri tamamen farklı yeni bir projeye başlıyor. Playground bir AAA open-world aksiyon rol-playing oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı.

  Bu projedeki gelişme, Playground’un son zamanlarda LeamingtonSpa’da orijinal stüdyosuna yakın bir yerde satın aldığı 17.365 metrekare yeni bir stüdyo alanında tamamlanıyor. Oyun geliştiricisi mekanı yenileyecek ve ilk iki katı üzerinde çalışacak.

  GI.biz‘e göre, Playground, Star Wars: Battlefront II üst düzey yapımcısı Sean Eyestone’u yeni oyunda prodüksiyon direktörü olarak seçti. DICE öncesi Eyestone, Kojima Productions’ta beş yıldan fazla bir süredir Metal Gear Solid V: Phantom Pain ve Ground Zeroes gibi oyunlara katkıda bulundu.

  Playground’taki yeni işe alınan bazı isimler arasında Will Kennedy (GTA V stüdyosu Rockstar North‘un eski tasarımcısı) ve Juan Fernandez di Simon (Ninja Theory’nin Hellblade‘indeki kıdemli tasarımcı ) yer alıyor. Geliştiricinin işyeri sitesinde, yaratıcı yönetmen ve öykü yönetmeni de dahil olmak üzere open-world RPG için bir dizi açık pozisyon bulunmakta.

  GI.biz’e göre Playground’un yeni ofisi, yalnızca yeni RPG‘de çalışacak 200’den fazla kişiyi ağırlayacak. Bu da şirketin toplam personel sayısını 400’ün üzerine çıkarıp onu İngiltere ve dünyadaki daha büyük geliştirme stüdyolarından biri haline getiriyor.

  Playground, Xbox 360 için 2012’de piyasaya sürülen Forza Horizon serisini yarattı. Stüdyo ayrıca 2014 Forza Horizon 2 ve 2016 Forza Horizon 3‘ü yaptı. Ne Playground’un yeni RPG’sine çıkış tarihi belirlendi  nede bunun hakkında bir şey biliyoruz.

Kaynak: 1