Framed ve Framed 2 Switch’e Geliyor

Framed ve Framed 2 Switch’e Geliyor

Framed ve Framed 2 Switch Sürümü

Framed ve Framed 2 Switch Sürümü

Avustralya’lı geliştirici Loveshack Entertainment’in bugün açıkladığına göre; Framed ve Framed 2, Nintendo Switch’e Framed Collection adlı bir derleme paketinde geliyor. Paket, bu bahar aylarında çıkacak ancak belirli bir çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmadı.

Orijinal olarak 2014 yılında piyasaya çıkan Framed, soygun olaylarını değiştirmek için başarılı bir animasyon çizgi romanının panellerini yeniden düzenlediğiniz bir bulmaca oyunudur. Oyun, IGF 2015’in Mükemmellik Tasarımı ödülüne aday gösterilen kritik bir oyundu.

Framed 2 2017’de piyasaya çıktı. İlk oyuna benzer yeni mekaniği, yeni bulmacaları ve mükemmel caz müziği ile övüldü. 2017’deki en sevilen mobil oyunlardan biri oldu. Framed ve Framed 2 yalnızca şu anda iOS ve Android cihazlarında kullanılabildiğinden, Switch sürümü ilk konsol portu olacak.

Switch sürümü, Switch’e özel özelliklerin veya işlevselliğin hangisi olabileceği hakkında başka ayrıntı mevcut olmadığı halde Joy-Cons veya dokunmatik ekran ile oynamanıza izin verecektir. Framed Collection PC’ye (Mac ve Linux sürümleri) için de yönlendirildi. Ancak henüz PlayStation 4 veya Xbox One için bir bilgi yok.

Kaynak: 1