Gaga: Five Foot Two Fragmanını İzleyin

Gaga: Five Foot Two Fragmanını İzleyin

Gaga: Five Foot Two

Gaga: Five Foot Two

Netflix yaklaşmakta olan belgesel Gaga: Five Foot Two için bir fragaman yayınladı. Belgesel, sinemaya verité bir görünüm kazandırarak Lady Gaga‘nın “Joanne” adlı albümü ve o sıradaki hayatını anlatıyor. Lady Gaga, bu akşam Air Canada Center’daki konserinden önce hayranlarıyla dolu bir arenada fragmanı başlattı. Film 8 Eylül Cuma günü Toronto Uluslararası Film Festivali‘nde dünya prömiyeri yapacak ve 22 Eylül’de Netflix’te küresel olarak piyasaya çıkacak. Fragmana göz atabilirsiniz. 

Netflix’in orijinal belgeseli Gaga: Five Foot Two‘da Lady Gaga kariyerinin en önemli dönemlerinden biri olan hayatının hassas görünümünü sunuyor. Emmy adayı film yapımcısı Chris Moukarbel’in yönettiği (Banksy Does New York, Me at the Zoo) sinema verité tarzında çekilen filmde, Gaga yakın arkadaşlarıyla ve aile üyeleriyle vakit geçirirken, 2016 albümü Joanne‘yı kaydedip büyülüyor ve kişisel mücadelelerle uğraşırken film, izleyicilere filtrelenmemiş sahne arkasına erişim imkânı sunuyor. 

Moukarbel’in çekici portresi Lady Gaga’yı sekiz aylık bir süre boyunca yakalıyor. Profesyonel zaferlerin üstünde, izleyiciler onun yoğun duygusal ve fiziksel ağrı ile baş ettiklerini görüyor. Diğer anlar ise, hayatının sıradan yönlerini yansıtıyor; bir vaftiz törenine katılmak, anneannesini ziyaret etmek, yemek pişirmek ya da köpekleriyle oynamak gibi. Film, izleyicilerin tüm bu deneyimlerin Gaga’nın sanatına nasıl katkı sağladığını anlamasına yardımcı olabilir ve sadece birkaç yılda, dünya çapında bu kadar popüler ve sevilen bir figür haline gelmesine. 

Siz 22 Eylül’de piyasaya çıktığında Netflix’te Gaga: Five Foot Two belgesel filmini izlemek için heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi forum sayfamızda belirtebilirsiniz

Gaga: Five Foot Two