Game Of Thrones Yıldızları Sızıntılar Hakkında Konuştu

Game Of Thrones Yıldızları Sızıntılar Hakkında Konuştu

Game Of Thrones Yıldızları

Game Of Thrones Yıldızları

Entertainment Weekly’ye konuşan Coster-Waldau, sızıntıların ironik olduğunu söyleyerek, üreticilerin, sırların orada kalmasını önlemek için çok fazla ilerlediğini söyledi. “Yazı almak için tüm bu e-posta hesaplarını kurmak zorundaydık” dedi. “Bunların hepsi üçlü ve dörtlü olmalıydı, hepsi bu değil mi? Ve elbette, şimdi bu büyük hack saldırısı var!” 

Ayrıca röportajda, Coster-Waldau kişisel bilgilerinin açığa çıkmasına neden olan saldırı hakkında kendisinin ve diğer aktörlerin söylendiği anı hatırlatarak şunları söyledi; “Ve sonra bir çağrı alıyoruz, ‘Bütün bilgilerinize sahipler ve biz ne olacağından emin değiliz’ Ne demek ne yapacağınızı bilmiyorsunuz? Neler olacağını bilmiyoruz ama her şeye sahipler. ‘Tamam harika’.” 

Peki bu kaçakları önlemek için ne yapılabilir? Coster-Waldau’ya göre, senaryolar elle verilirse, sızıntıları azaltabilir. “Sadece bu e-postanın ve dijital malzemelerin çoğunun yerine basılı kopyaları ver” dedi kendisi. 

Bildiğiniz gibi bu Pazar(Pazartesi Sabahı) yayınlanacak olan Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm sızdırıldı. Üstelik görünüşe göre HBO bölümü kaza ile kendisi koymuştu. Bölümün fragmanı konulacak iken bölümü resmen yayınlanmış oldular.