Gerçekçilik için En İyi GTA 5 Modları

Gerçekçilik için En İyi GTA 5 Modları

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

En İyi Gerçekçi GTA 5 Modları

En İyi Gerçekçi GTA 5 Modları

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA oynuyorsanız veya baştan tekrar oynamak istiyorsanız ama bu sefer farklı bir deneyim arıyorsanız, daha fazlasını değiştirmek için modları kullanmaktan daha iyi bir yol yoktur. Hem ince hem de geniş şekillerde, modlar bir oyuna farklı bir değişim yapabilir ve bildikleri yeni bir dönüm noktası ekleyebilir.

Grand Theft Auto 5 harika bir açık dünya sanal alanıdır, ancak oyunu bir çok kez oynamışsanız, daha gerçekçi ve dolayısıyla daha zorlu bir oyun tarzına sahip olabilirsiniz. Sizlere GTA 5‘i daha gerçekçi bir oyun gibi sunmak için GTA 5 en iyi modlarını derledik.

Ayrıca GTA 5 arabaları ve araçları ile ilgili GTA 5 araçları konumuza bakabilirsiniz. Hilesiz oyun olmaz derseniz de GTA 5 hileleri konumuza göz atabilirsiniz.

1. Realism Dispatch Enhanced

1. Realism Dispatch Enhanced

GTA 5’de canlandırdığınız suçlulardan daha da anlamsız olan tek şey, suçlarınıza tepki veren polislerdir. Realism Dispatch Enhanced, daha ölçülü ve inandırıcı bir yanıt için yasa uygulama sistemini tamamen gözden geçirirken, yerelden federal kurumlara yeni ajanslar ekleyerek oyunu genişletiyor. RDE, tamamen yeni bir çok unsuru eklerken mükemmel Suç ve Police Rebalance modunu tam olarak birleştirir. Polis için daha gerçekçi taktikler kullanmasına izin verecek yeni ve geliştirilmiş bir AI (Yapay Zeka) mevcuttur ve farklı suç türleri uygun cevaplarla karşılanacaktır.

Realism Dispatch Enhanced İndir

2. Fuel Script Mod

2. Fuel Script Mod

GTA 5’i açtığın her yerde, almanız için bir araba var. Dahası, bu arabalar onları enkaza dönüştürmezseniz sonsuza dek olur. Aracınıza bir yakıt sayacı ekleyen Fuel Script Modunu kullanarak tekerleklerinizi tekrar toprağa getirin. Yeterince uzun sürer, gaz tükenir ve motor durur. Bir bidonla ya da benzin istasyonundan yakıt ikmali yapabilirsiniz, haritada bir kaç tane var. Araçları bile değiştirebilirsiniz ve mod, gittiğiniz son on araçta kalan yakıt seviyesini takip edecektir.

Fuel Script Mod İndir

3. Better Weapon Ragdoll

3. Better Weapon Ragdoll

GTA 5’de alıştığımız bir şey de her zaman elimizde bir silah bulundurmaktır. Ancak biraz belirsizlik eklemek, tipik bir silahlı çatışmayı daha çılgınca ve eğlenceli bir karşılaşmaya dönüştürebilir. Better Weapon Ragdoll‘da eğer bir şey olursa, örneğin bir araba tarafından vurulmak gibi, silahınızın elinizden kurtulup yere düşmesi ve onu geri almak için çabalamanız anlamına gelir. Çatılardan ya da dağlardan düşmeden önce iki kez düşünün.

Better Weapon Ragdoll İndir

4. Human Needs

4. Human Needs

GTA 5’i oynamaktan zevk alıyorsunuz, ama karakterlerden hoşlanıyor musunuz? Yaralanmayı iyileştirmekle alakası olmayan bir yemeği var mı? Yeteri kadar dinleniyorlar mı? Human Needs modunda, Michael, Trevor ve Franklin’e biraz uyumaya ve düzenli yemeklere sahip olduklarından emin olmanız gerekir. Mağazalardan yiyecek, likör, kahve ve diğer eşyaları satın alabilirsiniz (mod, bu ürünler için ayrı bir envanter ekler) ve göz gezdirmek için harita etrafında bazı motelleri ziyaret edebilirsiniz. İhtiyaçlarına uymuyorsanız, sağlık veya bunun gibi özel yeteneklerini kaybedebilirler.

Human Needs İndir

5. Realistic Damage System

5. Realistic Damage System

Eğer GTA 5’i süngerimsi insan gibi hissetmeden oynamak istiyorsanız, Realistic Damage System modu sizi gerçek bir insana dönüştürür. Belli vücut bölgelerine travmaları takip etme, kanama, kırık kemikler, sarsıntı ve hatta küçük çürükler ve çizikler ekleyerek, tehlikeli dünyaya yepyeni bir şekilde yaklaşmanız gerekir. Silahlı çatışmalardan sokakta olanlara kadar geçerken herşeye dikkat etmeniz gerekir. Hasar aldığınızda, dinlenmeden iyileşmezsiniz ya da ağır yaralıysanız, sağlık görevlilerini aramanız gerekir.

Realistic Damage System İndir

GTA 5 indir

Ayrıca henüz Gta 5 oyununu indirmediyseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz.